logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Idén is megrendezi az Ügetőszilvesztert a Kincsem Park

Az idén is „Ügetőszilveszterre” várja a lovassportot kedvelő nagyközönséget december 31-én a Kincsem Park.

Az évzáró lovasversenyek mellett a látogatók adományokkal segíthetik az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló családokat támogató munkáját – tájékoztatott a Kincsem Park kedden. Mint írták: a programsorozat délben ügetőfutamokkal veszi kezdetét, amelyek közül kiemelkedik a színészek-sportolók-újságírók versenye.

A futamokkal egyúttal a két színészlegendáról és korábbi versenyzőről, Zenthe Ferencről és Bubik Istvánról is megemlékeznek. Ugyanakkor

a legrangosabb futam a TIPPMIX – Lovaregyleti Díj lesz a pálya legjobb lovaival,

továbbá agárversenyre is sor kerül a Kincsem Parkban található Nemzeti Agár Stadionban.

A közönség – folytatták – akár már egy 300 forintos jeggyel is élvezheti a fogadás és a verseny izgalmát, illetve video discót is rendeznek az arénában felállított fűtött bulisátorban.

A gyerekeket állatsimogató és pónilovaglási lehetőség várja.

Hangsúlyozták, hogy minden étel- és italvásárlás árának 5 százalékát az Ökumenikus Segélyszervezet kapja meg, illetve a rendezők az ország leggyorsabb pónilovainak versenyével köszönik meg a szervezet munkatársainak önzetlen munkáját. Továbbá a Kincsem Park egy komoly eszmei értéket képviselő egyedi vázát ajánlott fel a segélyszervezet számára, melyet meg lehet vásárolni – tartalmazza a közlemény.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még