logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A gyerekek orvosoktól való félelmének okait tárja fel a Rozmaring kunyhó

Számtalan kifogást hallhattak már a szülők, akik tiltakozó gyermeküket vitték orvosi vizsgálatra. A kicsik félelmei azonban játékos módon, főleg egy kedves gyógyító szakember segítségével, jól kezelhetők.

A Rozmaring kunyhó második évada olyan témákat dolgoz fel, amelyek átszövik a kicsik életét. Az epizódokban a család tagjai magukra, problémáikra, saját helyzeteikre ismerhetnek, amelyekre a Rozmaring kunyhó mindig mutat megoldást is. Napraforgó és a gubák történeteit nézve így az egész család új eszköztár birtokába jut: technikákat tanul, módszereket sajátít el az esetleges krízisek kezelésére.

Ez történt a Rozmaring kunyhó legutóbbi részében, ahol a gyerekek orvosoktól való félelmének okait és játékos kezelését tanulhatták meg a nézők. A „Minden nap egy alma” című részben Lári beteg lesz, és mindent elkövet, hogy elkerülje a vizsgálatot, végül bevallja, fél az orvosoktól.

A kunyhóba érkező doktor azonban az egész gubacsapatot elvarázsolja kedvességével, türelmével és humorával. Az epizód további edukációs célt is szolgál, felhívva a gyerekek figyelmét a higiéniára, a kézmosás fontosságára.

A Rozmaring kunyhó 4. adása ide kattintva nézhető újra.

A saját gyártású bábsorozat új epizódjait szombatonként 10 órától követhetik az M2 Gyerekcsatornán.

Ajánljuk még