logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

KIM: Hamarosan újra Modern gyárak éjszakája

Immár hatodik alkalommal rendezik meg 2022. november 11-én a Modern gyárak éjszakája országos programsorozatot, az idei évben a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) és az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében. A személyes gyárlátogatások mellett idén is virtuális túrák színesítik a kínálatot – ismerteti a szaktárca csütörtökön közleményében.

Az ország egyik legsikeresebb, vállalati tevékenységét bemutató programsorozatának célja, hogy lehetőséget teremtsen a vállalkozók és a lakosság számára, hogy közvetlen közelből megtapasztalhassák, milyen példaértékű vállalatok működnek Magyarországon – tájékoztatott közleményében a KIM.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is olyan hazai cégek mutatkoznak be, amelyek innovatív, high-tech, zöld valamint okos megoldásokat alkalmaznak működésük során, és ezzel versenyképessé teszik Magyarországot. Az esemény ezen kívül az összefogás erejével lehetőséget teremt a vállalatok munkaadói, társadalomszervezői és közösségépítő szerepének bemutatására is.

A koronavírus-járványra reagálva két évvel ezelőtt a Modern gyárak éjszakája csak online formában valósult meg.

Mivel az online esemény sikeres volt, a szervezők megőrizték ezt a formát is, így a látogatóknak az otthonuk kényelméből sem kell kiszakadniuk azért, hogy bepillanthassanak a kulisszák mögé.

Az élő kapcsolások és az előzetesen felvett videók tudásbázisként fognak működni: az érdeklődők több napon át, több céget is bejárhatnak virtuálisan. Akik pedig testközelből szeretnék megtapasztalni a digitalizált és automatizált folyamatokat, valamint a robottechnológiákat, személyesen is részt vehetnek az előre meghirdetett gyárbejárásokon.

Az eseményről és a regisztrációról további információkat a Modern gyárak éjszakája hivatalos honlapján ide kattintva találnak, ahol a részt vevő gyárak listája és azok bemutatói is elérhetők lesznek – tájékoztatott közleményében a minisztérium.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még