logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megérkezett a Tündérkert első előzetese - Fülledt és izgalmas jelenetekkel indít a kísértések kora

| Szerző: hirado.hu
Ízelítőt kapunk abból, hogy milyen lesz a sárkányok és hattyúk viadala a Tündérkertben, ugyanis megérkezett a 2023-as év legjobban várt sorozatának első teasere.  

Az ifjú erdélyi fejedelem, Báthory Gábor, hadjáratáról visszatérve sem nyugodhat, hiszen folyamatosan konfliktusokkal és politikai cselszövésekkel kell szembenéznie. Ebben legfőbb partnere mentora, Bethlen Gábor, aki már gyerekkora óta követi Báthory sorsát. A fiatal uralkodó – korának rocksztárjaként – azonban nem csak a csatatéren és a politikában vehemens, a testi gyönyörök habzsolásában sem ismer határokat. Báthory minden útjába kerülő nőt meghódít, legyen szó asszonyról, lányról vagy cselszövő özvegyről. A nagylángon égő fejedelem azonban még nem is sejti, milyen hatalmi játszmák, politikai cselszövések és veszélyek leselkednek rá a kísértések korában.

A különleges látványvilágú, nyolc részes történelmi politikai thrillerben, Báthory Gábor szerepében Katona Péter Dániel száll harcba Erdélyéért, a női szívekért és persze a nézők kegyeiért, míg atyai mentorát, Bethlen Gábort Bokor Barna játssza. A Tündérkert gyönyörű asszonyait Szőke Abigél, Dobos Evelin, Gáspár Kata, Szomosi Zsófi, Balsai Móni és Parti Nóra alakítják, mellettük Kálloy Molnár Péter, Rajkai Zoltán, Pataki Ferenc, Pál D. Attila, Dimény Levente és Németh B. Kristóf tűnik fel. A nyolc részes sorozatot Madarász Isti rendezi, a vezető operatőr Garai Gábor. A produkciót a Helmeczy Dorottya és Kálomista Gábor producer páros jegyzi. A Tündérkert a Megafilm és a MTVA koprodukciójában készül és 2023 őszén látható majd a televízió képernyőjén.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még