logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Király Gábor megmutatta, hol randevúzott először feleségével

| Szerző: hirado.hu
Otthona bárhol lehet az embernek, de hazája csak egy van, és ez nekem Szombathely, vallotta be Király Gábor, miközben szeretett városában sétáltak Molnár Csillával, a Nyaralj itthon! műsorvezetőjével. A turisztikai ajánlóműsorból nemcsak a vasi megyeszékhely nevezetességeit ismerhetik meg a nézők, hanem a kapus számára fontos helyszínt is, sőt még az is kiderül, mi a 108-szoros válogatottsági rekorder kapus szakmája.

Király Gábor Szombathelyen született, és 21 éves koráig itt is élt, bár utána 18 évet töltött el családjával külföldön, hazájának máig e csodás helyet tartja.

Látnivalókban bővelkedik Magyarország legrégebbi városa. Itt található a 27 hektáron elterülő Kámoni Arborétum, ahova az év bármely szakában szívesen ellátogat Király Gábor. A magyar labdarúgó-válogatott egykori kapusa jól ismeri az itt pompázó növényeket is, hiszen dísznövénykertész a szakmája. Molnár Csillát a Csónakázó-tóhoz is elkalauzolta és a felette átívelő hídról egy titkot is elárult.

„Januárban lesz 30 éve, hogy feleségemmel itt randevúztunk először. Azóta alkotunk egy párt” – mondta.

A Nyaralj itthon! Szombathely nevezetességeit bemutató adása ide kattintva megtekinthető.

A Nyaralj itthon! adásaiban további útitippeket is kaphatnak a nézők ismert emberek tolmácsolásában, minden hétköznap az M1 Híradóiban, valamint 20:35-től a Dunán.  A Magyarország legszebb tájairól készült összeállítások 60 napig elérhetők a Médiaklikken!

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még