logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Öt előadással várja az érdeklődőket a Zsámbéki Nyári Színház

Augusztusban öt előadással várja az érdeklődőket a Zsámbéki Nyári Színház a Zichy-kastély kertjében.

Az augusztusi előadásokban színpadra lép többek között Kováts Adél, Csákányi Eszter, Mácsai Pál, Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Thuróczy Szabolcs, Ötvös András, Vecsei H. Miklós, Berecz István és Szabó Dániel – olvasható a színház MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményében. Mácsai Pál az Azt meséld el, Pista című darabbal lép fel augusztus 5-én.

Szerencsém van ezzel az elődással, mert csodálatos szöveg. 25 éve műsoron van és ennek nem én vagyok az oka, hanem a szöveg nagyszerűsége. Mindenki, aki hallja, úgy érzi, hogy a saját felmenőivel találkozik. Sokkal jobban értem ma a felnőttkorból az öregkorba lépő Örkény gondolatait, töprengéseit, stációit, mint mondjuk 35 éves koromban” – idézi a közlemény Mácsai Pált.

Augusztus 7-én Tasnádi István A fajok eredete című többszörösen díjnyertes darabjában, Dömötör Tamás rendezésében, Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Thuróczy Szabolcs lép a zsámbéki színpadra. A Nézőművészeti Kft. produkciója több mint száz előadáson van túl, többek között elnyerte a 2011-es Vidor Fesztivál Fődíját, valamint a Port.hu különdíját is – írja a közlemény.

Ötvös András színész Gerlóczy Márton A csemegepultos naplója című regényéből készült előadásával érkezik Zsámbékra augusztus 14-én.

A nyári sorozat a #kedvesZsámbék! című felolvasószínház két rendhagyó előadásával zárul. Az előadás vendégei augusztus 21-én Kováts Adél és Vecsei H. Miklós színművészek, valamint Berecz István táncos és Szabó Dániel cimbalomművész lesznek. Augusztus 28-án pedig Csákányi Eszter és Vecsei H. Miklós színművészekkel, valamint Berecz István táncossal és Szokolay Dongó Balázs fúvóssal találkozhat a nagyközönség.

A Zsámbéki Nyári Színház előadásairól bővebben a színház weboldalán olvashatnak.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még