logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Vidékre költözik a Petőfi Rádió legénysége

A Petőfi Rádió teljes fordulatszámmal kanyarodott rá a nyárra: a Művészetek Völgyéről és a Campus Fesztiválról jelentkezik egész hétvégén. A Petőfivel a reggel! és a Mezgerélő című műsorok házigazdái egy hétvégére elköltöznek az A38 hajóról, sztárinterjúkkal és élő hangulatjelentéssel várják a hallgatókat a fesztiválhelyszínekről.

Költözik a Petőfi Rádió legénysége: július 22. és 24. között Bekker Dávid és Nagy Natasa, a Petőfivel a reggel! párosa egy időre elhagyja az A38 hajót, hogy egész hétévégén a kapolcsi Művészetek Völgyéből szórakoztassák a hallgatókat, délutánonként pedig belevetik magukat a kulturális kavalkádba.

(Fotó: MTVA / Csöndör Kinga)

A két fiatal rádiós – megalapozva a fesztiválhangulatot – péntek reggel sátrat ver, és egy szakember segítségével bemutatja, hogyan kempingeznek a profik egy fesztiválon. A tapasztalatokat felhasználva rögtön a műsor után buszra szállnak és indulnak Kapolcsra. Az első állomásuk a Magyar Vöröskereszt sátránál lesz, ahol vért is adnak, hiszen a Művészetek Völgyében napijegy jár a véradóknak. A Petőfivel a reggel! műsorvezetői bejárják a teljes fesztiválterületet, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb tartalmakkal jelentkezhessenek 19-20 óra között, valamint másnap reggel. A reggeli műsort egy szállodaszobából vezetik majd, szombaton és vasárnap reggel 6-10 óra között, és összekapcsolódnak a debreceni Campus Fesztiválon tartózkodó Fekete Lacival, a Mezgerélő műsorvezetőjével.

A Petőfi Rádió kitelepülésével helyszíni interjúkat is szállít hallgatóinak a fesztiválok backstage-éből; a műsorvezetők beszélgetnek majd Kőrös Mimivel, vagyis Saya Noé énekessel, a József Attila-díjas költővel, Lackfi Jánossal, valamint a rádió egyik sztárelőadójával, a Cseh Tamás Program-győztes zenésszel, Hangácsi Mártonnal.

Dobd be magad a nyárba! – élő fesztiválhangulat a Petőfi Rádióval június 22. és 24. között

Ajánljuk még