logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Csárdában lett konyhai kisegítő a Duna műsorvezetője

| Szerző: hirado.hu
Fodor Imre, a NYÁR 22 egyik házigazdája rajong a gasztronómiáért, éppen ezért vállalta el, hogy egy napra segédkezik a konyhai munkákban egy hagyományos, magyar csárdában.

Egy vendéglátóhelyen a konyhai kisegítővel kezdődik a szakmai ranglétra. Fáradságos munkakör, sok pakolással, takarítással és aprólékos előkészítéssel. A Duna műsorvezetőjét, Fodor Imrét azonban nem ijesztette meg a feladat, hiszen gyakorlottan és szívesen mozog a konyhában: kisfiával gyakori közös programjuk a sütés-főzés.

A tévés egy több mint 30 éves múltú vászolyi csárdában ismét felkötötte kötényét; elsőként petrezselyemaprítással szállt be a konyhai tennivalókba, majd a rettegett krumplipucolással birkózott meg. Egy nap átlagosan 50 kiló burgonyát hámoznak meg az étteremben, hiszen ez az alapanyag a tradicionális magyar ételek gyakori körete.

Fodor Imre konyhai kalandja újranézhető a Médiaklikken, amelyben az is kiderül, hogy következő alkalommal Forró Bence próbál ki majd valamilyen nyári idénymunkát a NYÁR 22 adásában.

NYÁR 22 – minden hétköznap és szombaton 10-től délig, élőben a Dunán!

Ajánljuk még