logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Pont Ott Parti! - Egy hatalmas bulin derülnek ki a felvételi ponthatárok

| Szerző: hirado.hu
A felvételizők már visszaszámolnak – csütörtökön este 8 órakor hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyek hagyományosan elsőként a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetők. Az eseményt a hirado.hu is élőben közvetíti.

Idén is megrendezik a hivatalos ponthatárváró rendezvényt, a Pont Ott Partit!, ahol számtalan érdekes programmal, koncertekkel és sportolási lehetőségekkel várják a diákokat. A fővárosban a Városligeti Napozórét ad otthont a programnak, mellette lesz ponthatárváró Egerben, Győrött, Pécsett, Salgótarjánban, Szegeden és Debrecenben a Campus-fesztivál keretén belül. A vidéki helyszíneken az MTVA biztosítja a tudósítást.

A Pont Ott Partit! a hirado.hu oldalon élőben is lehet majd követni!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes program és további információ a felvi.hu oldalon, valamint az esemény közösségimédia-felületén olvasható.

A látogatókat 15 órától várják színpadi és kerekasztalbeszélgetésekkel, majd este fél 7-től a magyar rapper Manuel fokozza a felvételiző diákok hangulatát.

Este nyolc órakor György László, a KIM innovációért, felsőoktatásért, szakképzésért és vállalkozásfejlesztésért felelős államtitkára, valamint Vanó Renáta, az Oktatási Hivatal felsőoktatási elnökhelyettese indítja el a felsőoktatási ponthatárok kihirdetését a Városligetben, ezt a hirado.hu is élőben közvetíti majd. Este 9-től pedig a Carson Coma szolgáltatja a hangulatot, majd 22:15-től ALEE szórakoztatja tovább a közönséget.

A diákok 20 órától a bevált gyakorlat szerint SMS-ben közvetlen értesítést kapnak arról, hogy az általuk megjelölt melyik képzésre kerültek be, ezzel párhuzamosan a felvi.hu oldalon tájékozódhatnak a ponthatárokról.

A ponthatárok határozzák meg, hogy a jelentkező melyik általa megjelölt képzésre kerül be. Mindenki csak egy helyre nyerhet felvételt, mégpedig az általa megjelölt jelentkezési helyek közül az első olyanra, amelynél a pontszáma eléri vagy meghaladja a megállapított ponthatárt.

Ajánljuk még