logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

M4 Sport: Hétéves a magyar sport otthona – így köszöntötték a csatorna arcai

Hétéves lett Magyarország legnézettebb sportcsatornája, a születésnapot a legnépszerűbb műsorvezetők és kommentátorok együtt ünnepelték. Az M4 Sport a 2015-ös indulása óta fantasztikus sporttörténeti eseményeket közvetített és rengeteg nézettségi rekord fűződik nevéhez, nem túlzás azt állítani, hogy hétről hétre milliók követik a közmédia sportcsatornáját, valamint az m4sport.hu weboldalt.

Petrovics-Mérei Andrea az M4 Sport indulása óta a csapat tagja: az Instagram-oldalán köszöntötte a csatornát. Ujvári Máté, a csatorna egyik legnépszerűbb kommentátora egy monacói F1-es fotójával köszönte meg, hogy részese a csatorna mindennapjainak. Varga Péter, a röplabda és labdarúgás közvetítések oszlopos tagja egy hét évvel ezelőtti fotót osztott meg a Facebook-oldalán.

A születésnap alkalmával felidézett a csatorna hét sporttörténeti eseményt az M4 Sport közvetítései közül.

2022.06.14: Anglia-Magyarország 0:4
A 2018-ban induló Nemzetek Ligája sorozat legnézettebb mérkőzése volt Magyarországon. Majdnem 850 ezren követték a magyar labdarúgás történetének egyik legnagyobb sikerét. Marco Rossi együttese ezzel a győzelemmel egy életre szóló élményt szerzett a hazai és vélhetően az angol szurkolóknak is.

2021.12.12: Forma-1 Abu Dhabi Nagydíj
Minden idők egyik legemlékezetesebb futamát hozta a 2021-es Forma-1-es szezonzáró nagydíj. Lewis Hamilton és Max Verstappen csatája a sporttörténelem egyik felejthetetlen pillanata lett. A holland világbajnoki győzelmét 672 ezren követték élőben az M4 Sporton és 68 ezren az m4sport.hu oldalon.

2021.07.24: Szilágyi Áron harmadik olimpiai bajnoki címe
Tokióban sporttörténelmet írt Szilágyi Áron. Harmadik olimpiai bajnoki címét nyerte férfi kard egyéniben és majdnem félmillió magyar hallgatta vele a himnuszt az M4 Sporton keresztül az eredményhirdetéskor. 2021-ben a közmédia Év Embere Díjával kitüntetett vívó örökre beírta magát a legnagyobb sportolók közé.

2021.06.19: Magyarország–Franciaország 1:1
A tavaly nyári labdarúgó Európa-bajnokság talán legemlékezetesebb mérkőzése. Teltház a Puskás Arénában és több mint egy millió néző az M4 Sport csatornán. Fiola Attila gólja és a hihetetlen elszántsággal játszó magyar labdarúgó-válogatott örökre emlékezetes marad a szurkolóknak. Hihetetlen futball élmény volt.

2018.02.22: Magyarország történetének első téli olimpiai aranyérme
Az M4 Sporton követhették a nézők, ahogy aranyérmet szerzett a férfi 5000 méteres rövidpályás gyorskorcsolyaváltónk a phjongcshangi téli olimpián. Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba fantasztikus teljesítménnyel szerezte meg Magyarország első téli aranyát!

2016.08.06: Hosszú Katinka első olimpiai bajnoki címe
Hosszú Katinka elképesztő világcsúccsal lett olimpiai bajnok 400 méter vegyesen, több mint két másodperccel javította meg a korábbi rekordot. Ezt követően még két számban lett bajnok a riói olimpián és nyújtott felejthetetlen teljesítményt.

2016. Labdarúgó Európa-bajnokság: csoportgyőztes a magyar válogatott
A 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság hatalmas élményt nyújtott a szurkolók számára. A magyar labdarúgó-válogatott Ausztriát legyőzve, Izlanddal és Portugáliával döntetlent játszva csoportgyőztesként jutott tovább. A csoportkör legnézettebb perce a Magyarország–Portugália mérkőzés hosszabbításának 93. perce volt, akkor majdnem 3 millióan nézték a csatornát.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még