logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Összeállt a Szelektrik DJ-verseny top 10-es mezőnye

| Szerző: hirado.hu
Második fordulójához érkezett a Petőfi Rádió DJ versenye. A folytatásban a legjobb tíz továbbjutó versenyezhet a Szelektrik fődíjáért, amelyet augusztus 18-án, a Strand Fesztiválon hirdet ki a rádiócsatorna.  

 

Márciusban indult útjára az ország legnagyobb DJ versenyese, a Petőfi Rádió által indított Szelektrik, amelyre csaknem háromszázan jelentkeztek. Júliustól a legjobb tíz folytatja a versenyt, ezúttal 60 perces mixekkel.

A zsűrinek nehéz dolga volt: az első fordulóba jutott legjobb hatvan előadó közül kellett kiválasztani a tíz legeredményesebb versenyzőt. Minden beadott mix egyedi, jó minőségű, jól kitalált és szerkesztett zenei összeállítás volt, ezért hosszas egyeztetés után tudtak csak dönteni a bírák.

A top 10-es válogatóba végül 5071, Andrea Lane, RNX, Dübel, HUssar, Marckcanfly, Matt Klear, Rob Russel, Used Disco és Vydha kerültek be.

A második fordulóba jutott versenyzők először egy 60 perces előre elkészített mixszel, majd ezt követően egy élő DJ-szettel versenyeznek tovább.

A verseny fődíja a 2022/2023 évre szóló Petőfi Elektrik rezidencia: a legjobbnak ítélt DJ heti műsort is kap az országos rádióadón. A szakmai támogatás és a páratlan bemutatkozási lehetőség mellett a versenyzők értékes tárgyi nyereményekkel is gazdagodnak, a legjobb három DJ munkájához kapcsolódó, professzionális eszközöket kap.

A Szelektrik díjátadóját augusztus 18-án, a Strand Fesztiválon rendezi meg a Petőfi Rádió.

A verseny részletei megtalálhatók a Petőfi Rádió social csatornáin, illetve a https://petofilive.hu/szelektrik/ oldalon, ahol az érdeklődők közelebbről is megismerhetik a versenyzőket. A mixeket a zsűri mellett a közönség is mustrálhatja: hétfőtől csütörtökig minden este 10 órától kerülnek a Petőfi Rádió zenei kínálatába.

Szelektrik – a Petőfi Rádió DJ versenye

  • II. forduló: 2022. 07. 04.–2022. 07. 29. – 60 perces mixek
  • III. forduló: 2022. 07. 25.–2022. 08. 09. – 60 perces élő mixek
  • Díjátadó: 2022. 08. 18. – Strand Fesztivál

Dobd be magad a nyárba! – a Petőfi Rádió egész nyáron tematikus zenei és műsorkínálattal várja hallgatóit!

Ajánljuk még