logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Igazi karneváli hangulat lesz a 11. villányi Rozé Fesztiválon

Július 8-án és 9-én rendezik meg - immár tizenegyedik alkalommal - a villányi Rozé Fesztivált, amely idén is koncertekkel, gyermekprogramokkal, jelmezes futóversennyel várja a szórakozni vágyó borkedvelő közönséget.

A szervezők tájékoztatása szerint a „régió legrózsaszínűbb fesztiválján” a könnyed és illatos rozé borok mellett karneváli hangulattal és több nagyszínpadi koncerttel, gyermekprogramokkal várják a vendégeket Villányba.

A város több ezer rózsaszínű lufival, lampionokkal és papírvirágokkal feldíszített rendezvényterén és a település számos pontján a két nap alatt a borvidék legjobb borászatai, gasztronómiai szereplői mutatkoznak be, hajnalig tartó nagyszínpadi koncertek, szombaton pedig a rózsaszínű „buli-futóverseny”, a többezer futót vonzó RozéMaraton várja majd az érdeklődőket.

A zenei fellépők közül a pécsi hip-hop együttes, a Made in B lép fel elsőként pénteken este, majd az elektro-rhythm & blues világából érkező The Anahit szórakoztatja a közönséget a rendezvénytéren, mielőtt a Majka & Curtis, majd Lotfi Begi dj venné birtokba a színpadot.
Szombaton délután lesz a jelmezes felvonulás, akkor rendezik meg a Rozé szépségversenyt, majd közös bemelegítéssel indul a RozéMaraton.

Fél hattól már a gyerekek nézhetik meg a Diófás téren Kalap Jakab műsorát a Villányi Ifjúsági Fúvószenekar fellépése előtt.
A rendezvénytéren este Péterfy Bori és a Love Band ad koncertet zajlik, majd az Anna and the Barbies lép fel. Utánuk pezsdítő latin ritmusokat és igazi karibi hangulatot ígér a Reinas del Ritmo és az Intermezzo Latin Club.

A RozéMaratonra a villanyiborfesztival.hu oldalon lehet regisztrálni, a rendezvényről és a számos kísérő programról további részletek is itt olvashatók.

Ajánljuk még