logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Petőfi Elektrik DJ-i hat hazai fesztiválon szórakoztatják a közönséget

| Szerző: hirado.hu
A nyár legnagyobb hazai fesztiváljain biztosítja a hajnalig tartó szórakozást a Petőfi Elektrik, a HAJÓGYÁR programjához csatlakozva. A Petőfi színpadán DJ-k sora gondoskodik arról, hogy senki se maradjon ritmus és tánc nélkül.

Saját színpaddal és popkulturális programokkal várja a HAJÓGYÁR idén nyáron összesen hat fesztiválon – a Telekom VOLT Fesztiválon, az EFOTT-on, a Művészetek Völgyén, a Szigeten, a Strandon és a SZIN-en – a közönséget.

A Petőfi Kulturális Ügynökség támogatásával megvalósuló nagyszabású programkínálathoz csatlakozva a Petőfi Elektrik DJ-i éjféltől hajnalig szórakoztatják a popkultúra kikötőjénél a fesztiválozó közönséget.

„A HAJÓGYÁR célja, hogy összekeverje a művészeti ágakat, a magas művészetet a popkultúrával, az undergroundtól az elektronikus zenei előadókig” – mondta a Petőfi Rádió hétfő reggeli műsorában Dénes Adél.

A Petőfi Kulturális Ügynökség popkultúráért felelős vezérigazgató-helyettese úgy fogalmazott: a popkultúra része minden, ami körülöttünk van; ami a szórakozásunkat és a mindennapjainkat kitölti, így keverednek benne a stílus- és ízlésvilágok. A HAJÓGYÁR széleskörű programkínálatával azon dolgozik, hogy a közönséghez eljuttassák valamennyit.

A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója méltatva az izgalmas kezdeményezést kiemelte:  a HAJÓGYÁR Petőfi Színpadán éjfélkor veszi át a Petőfi Elektrik az irányítást.

„Visszük a DJ-inket és a Petőfire jellemző elektronikus zenei vonalat, biztosítva, hogy senki ne maradjon zene, ritmus és tánc nélkül éjféltől hajnalig” – mondta Béli Ádám a műsorban. Hangsúlyozta, hogy a Petőfi Rádió által támogatott és képviselt zeneiség, egyre fontosabb olyan előadóknak is, akik nemzetközi porondon is helyt állnak. „Több DJ-is mondott vissza külföldi fellépést azért, hogy egy hazai fesztiválon, egy ilyen komoly színpadon állhasson a lemezjátszók mögé” – tette hozzá Béli Ádám.

A HAJÓGYÁR és a Petőfi Elektrik idén hat nagy fesztiválon, összesen 24 napon át kapcsolódik össze a popkultúra kiteljesedését szolgálva.

Ajánljuk még