logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ma este kiderül, melyik sláger nyeri a Csináljuk a fesztivált!

| Szerző: hirado.hu
A Duna grandiózus show-műsora a döntővel folytatódik, ahol végre kiderül, mi lesz az évszázad legnagyobb magyar slágere.
@csinaljukafesztivalt Nálunk a szombat esti program az, hogy megtaláljuk az évszázad magyar slágerét! 🎙A Csináljuk a fesztivált! döntőjében ott lesz Miklósa Erika és Dolhai Attila is a meseautó c. slágerrel! ❗️DÖNTŐ – SZOMBAT – 1️⃣9️⃣.3️⃣5️⃣ – DUNA TV ❗️ #dunatv #csinaljukafesztivalt #retro #slager #100 #döntő #miklósaerika #dolhaiattila ♬ eredeti hang – Csináljuk a fesztivált

Ma este végéhez ér a tízhetes zenei és stílusutazás. A Csináljuk a fesztivált! fináléjában eldől, melyik sláger lesz a nyertes a döntőbe jutott kilenc produkció közül. Az elmúlt hetekben korszakokon átívelő, látványos zenei kalandban Magyarország neves előadói részvételével a sztárzsűri tagjai, a Korda házaspár, Feke Pál, Balázs Andi, Nagy Bogi és Boros Csaba előtt kereste az évszázad magyar dalát a Csináljuk a fesztivált!

Bár a döntés nehéz volt, a következő dalok mérethetik meg magukat a fináléban:

Gyöngyhajú lány (Miller Zoltán)

Nem adom fel (Freddie és Király Viktor)

Szállj fel, szabad madár! (Köteles Leander)

Lady „N” (Peter Srámek)

Nem leszek a játékszered (Polyák Lillától)

Szállok a dallal (Oláh Gergő)

Meseautó (Miklósa Erika és Dolhai Attila)

Hamvadó cigarettavég (Janicsák Veca)

Évszakok (Varga Miklós)

Az utolsó fordulóban egy különleges, táncos nyitány varázsolja el a nézőket a műsor tizennégy fős tánckarával, de a zsűri két legendás tagja, Balázs Klári és Korda György is meglepetéssel készül.

A házaspár új, Pesti mese című dalát a televízióban elsőként a Duna show-műsorában adja elő, melyben összegezik eddigi életművüket és egymás iránt érzett feltétel nélküli szeretetüket.

Csináljuk a fesztivált! – A DÖNTŐ – május 21-én, szombaton 19:35-kor a Dunán! Az adás nemcsak a televízióban, hanem a Médiaklikken élőben is követhető!

Ajánljuk még