logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gengszterrap videóklipben szerepel az M2 Petőfi TV műsorvezetője

| Szerző: hirado.hu
Koltay Anna a 70-es évek stílusvilágát idézte meg Ganxsta Zolee új dalának klipjében, melyet ő rendezett, és néhány képkocka erejéig látható is a videóban.

50 évet utazott vissza az időben Ganxsta Zolee és a Kartel, akik a közelmúltban videóklipet forgattak Egy élet se számít című új dalukhoz. A rapper Big Daddy-vel és Siska Finuccsival közösen írt szöveget Józsa Alex beatjére, amely zeneiségében egyszerre modern és a 70-es évek stílusjegyeit idézi csakúgy, mint a hozzá készült videóklip, melyet az M2 Petőfi TV műsorvezetője, Koltay Anna rendezett. A videót tévépremierben először a csatorna FRISS című műsorában láthatták a nézők, amelyben Ganxsta Zolee néhány kulisszatitkot is elmesélt a forgatásról.

„Kemény, zord szöveg született, de a képi világ inkább komikus. A 70-es évek stílusát találtuk ki a kliphez, én olyan lettem, mint Donnie Brasco. Koltay Anna segítségével egy jelmeztárban válogathattunk, hogy a korszaknak megfelelő ruháink legyenek. Ez egészen elképesztő élmény volt. A klipnek egyébként nincs követhető történeti vonala, hanem beállított jelenetek váltakoznak benne, de természetesen óriási színészi teljesítmény van mögöttünk”

– mondta Ganxsta Zolee az M2 Petőfi TV műsorának vendégeként. A rapper hozzátette, hogy klipfolyamban gondolkodnak: nem véletlenül tűnt fel az új videó végén egy bohócmaszk, a következő kisfilmjükben főszerepet játszik majd

A teljes beszélgetés, valamint a videóklip újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán, ahol 60 napig elérhetők a korábbi adások is.

Ajánljuk még