logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ma az utolsó középdöntőjéhez érkezik a Csináljuk a fesztivált!

| Szerző: hirado.hu
Hogy a slágerek közül melyik három lesz az, ami esélyt kap arra, hogy a május 21-i fináléban megmérettesse magát, a ma esti 19:35-től kezdődő utolsó középdöntőben eldől.

Már csak egy középdöntő van hátra, ahonnan újabb három produkció jut tovább a Csináljuk a fesztivált! május 21-i döntőjébe. Hamarosan tehát azt is megtudhatják a nézők, melyik lesz az elmúlt 100 év legnagyobb magyar slágere.

A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké a világ Csonka András előadásában, a Gyöngyhajú lány Miller Zoltánnal, a Mama, kérlek Péter Szabó Szilviával, az Ez majdnem szerelem volt Veréb Tamással, a Szállj fel, szabad madár! Köteles Leanderrel, a Szomorú vasárnap Tóth Gabival, a Szerelem első vérig Rácz Gergővel, a Nem adom fel! Király Viktorral és Freddie-vel, valamint a Szállj el kismadár Csepregi Évával robog tovább.

Az aktuális adást nemcsak a televízióban, hanem az interneten, a Médiaklikk-oldalon is követhetik a nézők, ahol újranézhetők a korábbi epizódok és a produkciók is. További extra tartalmak pedig a Duna Instagram-oldalán várják a show rajongóit.

Csináljuk a fesztivált! – szombaton, 19:35-től a Dunán!

Ajánljuk még