logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mérföldkőként tekint legújabb feladatára Rókusfalvy Lili és Fodor Imre

| Szerző: hirado.hu
Az első két adás sikerei után a Petőfi Rádióban adott interjút a Csináljuk a fesztivált! két műsorvezetője.

Múlt hét végén a hatvanas évekhez ért a Csináljuk a fesztivált!, a közmédia zenés show-műsora, melyben hazai könnyűzenei előadók adnak elő híres slágereket az 1950-es évektől a 2000-es évekig, évtizedes bontásban.

A produkciókat is különböző generációk képviselői értékelik: Balázs Klári és Korda György, Boros Csaba, Balázs Andi, Feke Pál és Nagy Bogi. A szuperprodukció két állandó házigazdája Rókusfalvy Lili és Fodor Imre, akik karrierjük egyik meghatározó állomásának tartják a show műsorvezetését.

„A Csináljuk a fesztivált! legfontosabb feladata a szórakoztatás mellett, hogy korosztályokat kössön össze. Az elmúlt száz évben gazdag könnyűzenei örökség gyűlt össze, amelyből mindenki tud választani olyat, ami közel áll a szívéhez, legyen bármilyen életkorú. Elképesztően jó a részesének lenni egy ilyen léptékű show-nak, és hozzátenni ahhoz, hogy a műsor beteljesítse küldetését, hogy megtaláljuk közösen az elmúlt száz év legjobb magyar slágerét” – fogalmazott Fodor Imre, aki most először vezet egész estés show-műsort a Dunán.

Műsorvezető társa, Rókusfalvy Lili korábban A Dal színpadán már átélte, milyen egy zenés produkció háziasszonyának lenni, a Csináljuk a fesztivált! különleges formátuma azonban őt is azonnal lenyűgözte.

„Élőben látni, megismerni hazánk kiváló énekeseit, akik hétről hétre sosem látott produkciókat visznek a színpadra, fantasztikus érzés. A Csináljuk a fesztivált! fontos mérföldkő lett az életemben. Izgatott voltam a feladat miatt, már hetekkel előtte komolyan készültem rá. Sokat segítettek a szüleim, akiknek élő emlékeik vannak egy-egy korszakról. Az egész családunk rajong a műsorért, de az első két adás tapasztalatai alapján több százezer néző tisztel meg minket figyelmével” – mondta a Petőfi Rádióban Rókusfalvy Lili, utalva arra, hogy a Duna idei két legnézettebb hétvégéjét eredményezte a műsor. A műsorvezető a következő adást is a közönség figyelmébe ajánlotta: április 2-án, szombat este a 70-es évekkel, a diszkókorszak hajnalával csinálják a fesztivált.

Kapcsolódó tartalom

A műsor korábbi részei és a produkciók újranézhetők a Médiaklikken.

Csináljuk a fesztivált! – minden szombaton, 19:35-től a Dunán!

Ajánljuk még