logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Újabb nézettségi rekordot döntött a Csináljuk a fesztivált!

| Szerző: hirado.hu
Élvonalban a közmédia a szórakoztatásban és a sportban: ismét nézettségi rekordot döntött a Csináljuk a fesztivált!, és több mint egymillió embert ért el az M4 Sport a Forma-1-es futam közvetítésével.

A Duna nagyszabású show-jának, a Csináljuk a fesztivált! második adásának ezúttal 461 ezer nézője volt, de több mint 880 ezer embert ért el a műsor, így az első adáshoz képest minden nézettségi mutatója emelkedett.

A televíziónézők 11,4 százaléka választotta a műsort a teljes tévés kínálatból szombat este.

Ezzel az eredménnyel eddig március 26-a volt a Duna legnézettebb napja 2022-ben, a teljes napot és az esti sávot tekintve is. A műsor legnézettebb percét több mint félmillióan követték.

Újabb remek nézettséget hozott a Forma-1 is az M4 Sporton. A jeddahi futam lett az idei év második legnézettebb sportközvetítése, kicsivel lemaradva csak a múltheti szezonnyitó bahreini mögött.

(Fotó: MTVA)

A Szaúd-arábiai futamot 637 ezren nézték az M4 Sporton, a televíziónézők 15,2 százaléka választotta a vasárnapi esti programot, 1 millió 79 ezer főt ért el a futam közvetítése.

A hétvégi nagydíj most szombati időmérő edzése azonban jelentősen túlszárnyalta az ezt megelőzőt: akkor 294 ezren nézték az időmérőt, most pedig 387 ezren izgulták végig, mi lesz az ijesztő balesetet szenvedett Mick Schumacherrel. Az m4sport.hu oldalon 62 ezren nézték a Szaúd-arábiai futamot és 35 ezren az időmérőt.

Ajánljuk még