logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A magyar csapat is bemutatkozott a Bocuse d’Or európai kontinensdöntőjében

Második napja zajlik a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d’Or európai kontinensdöntője a Hungexpón. Csütörtökön a magyar csapat is bemutatkozott. A csapatoknak két ételt kell készíteniük öt és fél óra alatt. Az idei tányértéma alapja három kézműves módon termesztett magyar burgonyafajta, a hústál témája pedig az őzhús. A fogást háromféle körettel kell tálalni, az egyiknek tartalmaznia kell tejfölt és túrót. Az eredményhirdetést csütörtök este tartják, a lyoni világdöntőn tíz európai csapat vehet majd részt – hangzott el az M1 Híradójában.

Idén a magyar versenyző, Dalnoki Bence, a Michelin-csillagos Stand étterem sous chefje, commis-ja (segédje) pedig Nyikos Patrik. Széll Tamás coachként segíti a csapatot.

Kiemelt kép: hirado.hu

Ajánljuk még