logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Oláh Ibolyát meglepetésként érte a győzelem

| Szerző: hirado.hu
Nagyon erős volt A Dal 2022 mezőnye – mondta Oláh Ibolya, akit éppen ezért ért meglepetésként győzelmük. Minderről a Librettó című MTVA produkcióban beszélt az énekeső, aki azt is megosztotta a nézőkkel, mennyi mindent köszönhet még a versenynek.

„Nem lehetett tudni, mi lesz a verseny kimenetele, hiszen nagyon erős volt a mezőny, sok jó dallal és zenésszel. Ezért is lepett meg minket, hogy nyertünk” – árulta el az énekesnő a Librettóban. A Duna dalversenyén a Nem adom el lett Magyarország és egyben az év slágere Oláh Ibolya előadásában. Megkapta az Év Dala 2022 elismerést, valamint a tízmillió forint pénzjutalmat, amelyet zenei produkciójának fejlesztésére fordíthat, emellett az előadóval a közmédia egy éven belül egy maximum tíz dalból álló lemezfelvételt és egy zeneszámból videóklipet készít.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Olah Ibolya (@olahibolyaofficial) által megosztott bejegyzés

„Sokat köszönhetek a műsornak, sok jó dolgot kaptam, és tanultam is a verseny alatt. Ez a dalválasztó nagy felelősséggel jár, sokan nézik, és minden percben száz százalékot kell nyújtani” – mondta az énekesnő, és hozzátette, hogy Födő Sándor zeneszerző és ő is végig a maximumra törekedett.

Hogy miként született a győztes dal, és hogyan döntötték el, beneveznek vele A Dal 2022-be, az is megtudható a Librettó idézett beszélgetéséből, amely újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán.

https://mediaklikk.hu/video/libretto-2022-03-21-i-adas/

 Librettó – minden hétköznap 18 órától az M5 kulturális csatorna műsorán.

Ajánljuk még