logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Zoltán Erika: Egy percét nem adnám az elmúlt hatvan évnek

| Szerző: hirado.hu
60. születésnapját ünnepli Zoltán Erika. A Duna Televízió Hogy volt?! című műsorában olyan hozzá közel álló személyekkel eleveníthette fel az elmúlt évek legszebb és legkülönlegesebb pillanatait mint Kovács Kati, Joó István, Pásztor László, Csepregi Éva, Kátai Róbert és Várkonyi Attila.

„Az elmúlt hatvan év számomra annyira kellemes emlékekkel és élményekkel teli és gazdag, egy percét nem adnám” – mesélte az énekesnő.

A magyar zenei élet meghatározó alakja, már négyéves korában eldöntötte, hogy énekesnő akar lenni. 1984-ben a Balatonnál találkozott Pásztor Lászlóval a Neoton Família együttes tagjával, aki elindította a zenei pályán.

Az énekesnő életében és zenei karrierjében rendkívül meghatározó szerepet töltött be Kovács Kati is, aki a műsorban tortával kedveskedett Zoltán Erikának, és megosztotta gondolatait az énekesnő munkássága kapcsán.

„Erika egy új színfolt volt a mi palettánkon, egy új színt hozott, mert énekes előtte soha nem mozgott, nem táncolt. Erika modern táncot táncolt, ami nekem nagyon tetszett, és el sem tudtam képzelni, hogy ennyi év után gratulálhatok neki” – mondta az énekesnő.

A tánc, ami összehoz

Zoltán Erika és férje, Kátai Róbert útjai először 1990-ben keresztezték egymást a budapesti Citadella bárban, ahol Robby D táncosként dolgozott.

„Eljött a kilencvenes év, amikor Erika megkeresett, hogy az új lemezéhez, az Elvarázsolt éj című dalhoz készítsek én koreográfiát. Ezt követően egy nagyon hosszú ismerkedési, udvarlási szakasz jött, három hónapig csak beszélgettünk, találkozgattunk, edzettünk együtt, aztán valahogy összejött ez a történet” – mesélt megismerkedésükről Kátai Róbert.

Az énekesnő február 15-én ünnepli a kerek évfordulót.

Az énekesnővel készült teljes interjú a MédiaKlikk.hu oldalon tekinthető meg.

Zoltán Erika énekesnő 1988-ban. Fotó: Nemzeti Fotótár

Ajánljuk még