logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Izgalmas road movie klippel jelentkezett A Dal 2021 győztese

| Szerző: hirado.hu
Decemberben megjelent LUX című nyereményalbumuk, most pedig szó szerint végigszáguldottak az országon. „Ez a te Magyarországod” című dalukhoz forgattak road movie klipet, amelynek televíziós premierje az M2 Petőfi TV FRISS című műsorában volt.

Évekkel ezelőtt még egyszálgitáros verzióban született meg a Kaukázus „Ez a te Magyarországod” című dala, avatta be az M2 Petőfi TV nézőit a dal történetébe Kardos-Horváth Janó, a Kaukázus énekese, frontembere. A klip, amelyben bejárják Magyarország csodálatos helyszíneit, jól visszaadja az együttes stílusára jellemző hangulatot is, mondta a klipet rendező Czoller Bence, a Jetlag együttes gitárosa a FRISS stúdiójában.  A forgatási kulisszatitkokat érintve elárulták, az izgalmat például az adta, hogy minden helyszínre időben oda kellett érniük. A tatai naplementéről például majdnem lemaradtak.

A Kaukázus énekesének további különlegességet jelentett a hétköznapi forgatás, ekkor ugyanis a felkeresett helyszínek egészen más arcukat mutatják. A természet a legjobb rendezőnek is bizonyult útjuk során, hiszen a Tatabányánál található Szelim-barlangban elragadó fényviszonyok fogadták őket. Így még hollywoodi stábok sem tudták volna bevilágítani a helyszínt, emelte ki egyik élményét a FRISS stúdiójában Kardos-Horváth Janó.

A teljes beszélgetés IDE kattintva újranézhető.

FRISS – zenei hírek, kulisszatitkok és exkluzív interjúk minden hétköznap 20:10-től az M2 Petőfi TV műsorán!

Ajánljuk még