logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Monte-Carlo helyett Budapest lesz 2022-ben a cirkusz fővárosa

| Szerző: hirado.hu
Már másodszor halasztják el a szervezők a Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivált, azonban Magyarországon négy kontinens, kétszáz artistaművésze vetélkedhet majd a 14. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztiválon – újságolták az M5 kulturális csatorna műsorában a világhírű artisták, a Rippel fivérek, akik ezúttal nem versenyzői, hanem az esemény rendezői lesznek, így néhány kulisszatitkot is megosztottak.

Világsztárok módjára, limuzinnal és vörös szőnyegen felvonulva érkeznek hazánkba a világ legjobb artistái, hiszen idén Magyarországon ünnepelheti a cirkuszművészetet a szakma apraja-nagyja. A Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivált 2022. január 11. és 17. között tartják meg, amely már hosszú múltra tekint vissza, 1996 óta kétévente rendszeresen megszervezik.

A nagyszabású esemény rendezői, Rippel Ferenc és Rippel Viktor világrekorder artistaművészek azt ígérik, hogy az idei seregszemle színvonalában közel hasonló élményt nyújt, mint az első számúnak tartott, monte-carlói viadal.

„2022-ben az egész cirkuszvilág Budapestre figyel. Szervezőként a célunk, hogy a szakma mellett a közönségnek is még nívósabb szintre emeljük az eseményt, ezt szolgálja a red carpet show, ahol a felvonuló cirkuszművészekkel és más meghívott hírességekkel tudnak kapcsolatot teremteni a látogatók. Húsz országból több mint kétszáz artista, a legjobbak legjobbjai lépnek porondra technikai újdonságokkal és izgalmas látványelemekkel gazdagított környezetben” – kezdte az M5 Librettó című adásában Rippel Ferenc, a Guinness-rekorder és több nemzetközi cirkuszfesztiválon előkelő helyen végző artistaművész.

A budapesti cirkuszfesztivál nem csupán a szakmai vetélkedésre és a szórakoztatásra ad lehetőséget, egy különleges rekord is születhet az eseményen: a világhírű artista, Pavel Valla Bertini soha nem látott magasságban debütál elképesztő, egykerekű számával. A teljes beszélgetés 60 napig újranézhető a Librettó MédiaKlikk-oldalán, ahol a műsor korábbi adásai is elérhetők.

Librettó – 2022-ben megújult arculattal várja nézőit minden hétköznap 18:00-tól az M5 kulturális csatorna műsora!

Ajánljuk még