logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hitében szeretne fejlődni a szenvedélybetegből lett drogterápiás munkatárs

| Szerző: hirado.hu
Éveken át tartó súlyos drogfüggőség és bűnözés után sikerült az életét egyenesbe hoznia annak a férfinak, aki rossz családi körülményeivel magyarázta, hogy a kábítószerekhez nyúlt. Bódi Krisztián, aki 18 éven keresztül volt a heroin rabja, mára, mint mondta, Isten segítségével tudott változtatni életén, és lett megbecsült munkatársa a ráckeresztúri Drogterápiás Otthonnak. Történetét a Duna Televízió Református ifjúság műsorában osztotta meg.

Isten kegyelméből vagyok itt. Legalább hatszor újraélesztettek, sok nehézséget éltem meg saját hibámból adódóan” – vallotta meg őszintén Bódi Krisztián. A férfi 16 éves kora óta többször is részt vett kezelésen a Drogterápiás Otthonban Ráckeresztúron, és mostanra pedig az intézmény munkatársa lett.

Családjában rengeteg negatív példát látott, hiszen édesanyja alkoholista volt, édesapja, aki szintén ivott, felesége halála után hiába próbálta összetartani a családot. Krisztián testvére rossz útra tért, és ezután nem sokkal az ő élete is kisiklott. Útja börtönön és drogokon keresztül vezetett. „Majdnem 18 évig szúrtam a heroint, sokáig éltem az utcán, voltam börtönben is hat évig. Bűnözésből tartottam fenn magam, autókat loptam, betörtem. Az utolsó rablás durvára sikeredett, ekkor érintett meg az Isten” – mesélte Bódi Krisztián a Református ifjúsági műsorban.
A sikeres terápia után Isten erőt adó segítségével arra törekszik, hogy segítsen az embereknek. Sokak számára példaértékű módon pedig nem arra vágyik, hogy tárgyakat birtokoljon, hanem arra, hogy hitében fejlődjön.

A Református ifjúsági műsor idézett adása ide kattintva tekinthető meg.

Református ifjúsági műsor – minden vasárnap délelőtt a Duna Televízió műsorán!

Ajánljuk még