logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Pár korty a „varázsitalból” és fittebbek leszünk, mint valaha

| Szerző: hirado.hu
Egy brit táplálkozási szakértő szerint igen egyszerű fitten és frissen kezdeni a napot, ha minden reggel megiszunk egy bizonyos „mágikus” citromos italt.

Aislinn Cambridge táplálkozási terapeuta 15 éve tevékenykedik az egészség- és wellnessiparban. A brit szakértő egy egyszerű és gyors módot javasol reggeli fittségünk érdekében. Ez nem más, mint egy ital, amit állítása szerint mindannyiunknak ki kellene próbálni, mert varázslatosan működik.

Akár a fiatal vagy az idősebb generációhoz tartozunk, reggelente nehezen vesszük rá magunkat, hogy kipattanjunk az ágyból, mert túl korán van, vagy egyszerűen még nincs energiánk a naphoz.

Aislinn Cambridge szerint mindössze két összetevőre van szükség, csodatévő reggeli italunkhoz. Meleg víz és citrom. Bár mindenki ismeri a vízfogyasztás előnyeit, de azt sokan nem tudják, hogy egy pohár meleg vízbe facsart citrom, még jobb közérzetet biztosít – írja cikkében a Mirror.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Aislinn Cambridge (@minister4happinesscork) által megosztott bejegyzés

A szakértő elmondta: „egy dolgot kellene mindenkinek megtennie már a reggeli ébredés pillanatától kezdve, ez pedig a vízivás. Hidratálja a szervezetet és csökkenti a vérnyomást. Ha energiára és jó közérzetre vágysz, fogyassz el egy pohár meleg vizet, benne fél citrom levével. Olyan, mint a varázslat.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

AnnŁączka❤️fotopasja (@annlaczka) által megosztott bejegyzés

De természetesen nem csak a citromos víz segíthet abban, hogy zökkenőmentesen induljon a nap. A szakértő szerint legalább három órával a lefekvés előtt fogyasszuk el vacsoránkat, hogy szervezetünk teljesen meg tudja emészteni az ételt az éjszakai pihenés előtt. Mind az alvásra, mind az emésztésre hatással van a citromos víz és a megfelelő étkezés. Ezáltal jobb lesz a hangulatunk és jóval energikusabbak leszünk.

Aislinn Cambridge másik megszívlelendő tanácsa, hogy ne fogyasszunk mesterséges édesítőszereket! Sokkal jobban ártanak, mint a természetes cukrok.

Címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még