logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Balázs Andi: Számtalan pánikrohamom volt, amelyek során úgy éreztem, meg fogok halni

| Szerző: hirado.hu
Divat, szépség, egészség volt a témája a Ridikül magazin kétnapos élményfesztiváljának, ahol Balázs Andi színésznő a hirado.hu-nak mesélt arról, hogy ő színésznőként hogyan éli meg a nőiségét. Ismert emberként azt is fontosnak tartja, hogy példát mutasson másoknak azzal, hogy egyetlen betegség sem szégyen, és mindegy, hogy lelki vagy testi eredetű, minden esetben orvoshoz kell fordulni.

„Nagyon nagy megtiszteltetés a sorstól, hogy nő lehetek, mindenféle gyötrelmével együtt szerintem nagyon jó dolog nőnek lenni” – kezdte Balázs Andi. „Nagyon sok olyan lehetőséget ad nekünk a világ arra, hogy kiteljesedhessünk” – tette hozzá.

A mosolygós, vidám természetű színésznő a hétköznapokban is szereti a színes, vidám ruhákat, amik őt tükrözik.

Balázs Andrea színésznő

„Komfortos lány vagyok, aki mindenben jól érzi magát, de ez főleg a színháznak köszönhető, hiszen ott jelmezek tömkelegét veszem fel, néha a borzasztóbbnál borzasztóbbakat, és emellett jobbakat is” – mondta nevetve a színésznő, aki jelenleg kilenc nőt alakít kilenc darabban. Megformál édesanyát, pszichopatát, fiatal lányt, a gyermekéért remegő édesanyát, szerelmes nőt.

„Halálosan élvezem, hogy minden este egy picit más lehetek, egy hónapban körülbelül 18 este más-más nőt alakítok, mint ami én vagyok” – mesélte, hozzátéve, hogy a szabadidejében igyekszik mindig visszatalálni valódi önmagához, az igazi Balázs Andihoz.

 

A színpadon is magabiztosságot sugárzó, mindig vidám Balázs Andi ugyanakkor nem titkolja, hogy egykor olyan komoly pánikrohamokkal küzdött, amelyek miatt szakemberhez kellett fordulnia. A Ridikül műsorában beszélt erről.

„Először azt gondoltam, hogy súlyos beteg vagyok, ezért több szakrendelésen is megfordultam. Miután a kivizsgálások során semmilyen szervi eredetű problémát nem találtak, be kellett látnom, hogy más területen van a baj. Segítséget kértem, ahol rövid úton megkaptam a választ. Gyakran szorongok, mert olyan dolgokért akarok felelősséget vállalni, amelyekhez valójában semmi közöm. Számtalan pánikrohamom volt, amelyek során úgy éreztem, meg fogok halni. Már valamelyest megtanultam kezelni ezt az állapotot, a színpad és a szerepek megformálása sokat segít ebben” – mesélte a színésznő.

Ismert emberként fontosnak tartja, hogy példát mutasson másoknak azzal, hogy egyetlen betegség sem szégyen, és mindegy, hogy lelki vagy testi eredetű, minden esetben orvoshoz kell fordulni.

Ajánljuk még