logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hangolódjunk a dalversenyre: A Dal – Pillanatok vasárnap este a Dunán!

| Szerző: hirado.hu
A nemzet televíziója egyedülálló zenei kínálattal készül január 23-ra. A Petőfi Zenei Díjátadót követően A Dal 2022-re hangolódhatnak a nézők. A Duna különleges összeállítással készül a showműsor első évtizedéből.

11. évadához érkezett A Dal. A showműsor megannyi slágert és előadót adott a hazai könnyűzenei életnek. Ezt eleveníti fel a dalverseny első évtizedéről szóló válogatás, A Dal – Pillanatok. A Duna nézői újra átélhetik az emlékezetes momentumokat, meghallgathatják az elmúlt évtized legjobbjai közé került hazai produkciókat. A visszapillantó adásban megszólalnak régi nagy kedvencek, korábbi versenyzők, egykori zsűritagok és elismert előadóművészek is megosztják élményeiket.

A seregszemle nem lenne teljes az első évad női zsűritagja és a jubileumi verseny nyertes dalának előadója nélkül. Wolf Kati énekesnő hamarosan újra testközelből élvezheti az élő show varázsát, hiszen visszatér a dalválasztó ítészei közé. Míg A Dal 2021 győztes dalának előadója, a Kaukázus új fénykorát éli a műsornak köszönhetően.

A Dal 10 év alatt számos zenész számára hozott áttörést, és fülbemászó dallamokkal gazdagította a hazai könnyűzenei palettát. Január 29-től újabb 40 produkció kap lehetőséget, hogy az év dala legyen, amit az egész ország dúdol majd. Keressük együtt az év slágerét 2022-ben is!

A Dal – Pillanatok – január 23-án 21:55-től a megújult Dunán!

Január 29-től szombat esténként 19:35-től pedig A Dal 2022 a megújult Dunán

Ajánljuk még