logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szétmarcangolta gondozóját az állatkerti tigris - VIDEÓ

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Egy nyugat-mexikói magánállatkertben halálos baleset ért egy gondozót, aki a ketrecen keresztül akarta megsimogatni a bengáli tigrist. A szerencsétlen férfi karját az állat hirtelen elkapta és marcangolni kezdte.

A vérfagyasztó jelenet a bengáli tigris etetése közben történt a nyugat-mexikói Periban. A férfi átdugva a kezét a ketrecen, simogatni kezdte a vadállat nyakát, amikor is a tigris hirtelen megragadta és a jobb kezébe harapott. Jose az éles fájdalomtól ordított kínjában, miközben a tigris borotvaéles fogai a kezébe fúródtak – írja cikkében a The Sun.

A támadásról készült borzalmas felvételeken látszik, ahogy a nagymacska elkapja az óvatlan az állatgondozó, Jose de Jesus kezét, és belemélyeszti éles karmait, aztán a szájába húzza.

Az eset után Josét azonnal kórházba szállították, ahol állítólag nem engedte, hogy az orvosok szétroncsolt kezét amputálják. Jose állapota cukorbetegsége miatt fokozatosan romlott, míg végül súlyos szívrohamot kapott és a kórházban meghalt.

A borzalmas videófelvételt állítólag a tigris tulajdonosa tette közzé. A magánállatkert tulajdonosa teljes mértékben az állatgondozót hibáztatja felelőtlen magatartása miatt. Elmondása szerint fizette Jose orvosi számláit és a hatóságoknak megerősítette, hogy minden szükséges engedély a birtokában van. Az állatkertben tigriseket, egy oroszlánt és egy krokodilt is tartanak.

A múlt hónapban egy másik hasonló eset történt egy jamaicai állatkertben, ahol egy oroszlán harapta le gondozója ujját, amikor az bedugta a kezét a ketrecébe.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még