Szandi életében a tudatos táplálkozás nem csupán trend, hanem életmód. A Duna Családi kör című műsorának vendégeként kifejtette, hogy az egészséges életmód a konyhában kezdődik. „Mindig arra törekszem, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozzak. A friss zöldségek, gyümölcsök, teljes kiőrlésű gabonák és a jó minőségű húsok alapvetők nálunk” – kezdte az adásban, miközben a család egyik kedvencét, tonhaltatárt készített a stúdióban.
A rohanó hétköznapokban is kitart az elvei mellett, a gyors- és készételek választása helyett időt szán a főzésre. Régi szokás náluk, hogy csütörtökönként segítsége van, általában a férje készíti el az asztalra valót. Bogdán Csaba megjegyezte, hogy Szandi ugyanolyan vehemens a konyhában, mint a színpadon, kreatív és villámgyors, ám utóbbi miatt néha adódnak balesetek. Az énekesnő több vágás okozta heget és égési sérülést is elszenvedett már, és olykor kipotyognak a kezéből az edények.
Kapcsolódó tartalom
„Egyetlen baja van a konyhánknak, hogy nem gumiból van a padlója, mert akkor nem lennének hiányos étkészleteink” – jegyezte meg viccesen Bogdán Csaba, és hozzátette: egy percig sem bánja, hogy felesége éppolyan lendületes a konyhában, mint a fellépéseken. A nyughatatlan, energikus személyisége ráadásul egy új közös projektben tökéletesen érvényesül, hiszen nemrég a házaspár rockzenekart alapított az Edda Művek gitárosával, Alapi Istvánnal kiegészülve. A teljes beszélgetés újranézhető a Családi kör Médiaklikk-oldalán.
Családi kör – hétköznap délutánonként 13:45-től és 15:15-től a Dunán.
Kiemelt kép: Szandi. (Forrás: MTI)