Időjárás

Sok napsütés és erős UV-sugárzás mellett délen zivatarok hoznak felfrissülést

Sármos brit színésznek passzolja le a főszerepet George Clooney

| Szerző: hirado.hu
George Clooney megtalálta a főszereplőt a Paramount új kémsorozatához.

George Clooney, az Agency (Ügynökség) című készülő kémthriller-sorozat egyik alkotója megtalálta a széria főszereplőjét: Michael Fassbender alakítja a CIA-ügynököt – jelentette be hétfőn a produkció forgalmazója, a Paramount streamingszolgáltató.

Már forgatják is a tízrészes sorozatot, amely a francia A legendák hivatala című, öt évadot futott széria remake-je. Clooney pedig executive producerként jegyzi a sorozatot.

Fassbender terepmunkáról visszarendelt fedett CIA-ügynököt játszik, aki egy régi szerelmével találkozik, s közben újabb feladatokat kap. A sorozatot a brit Joe Wright rendezi, aki korábban egyebek mellett a Büszkeség és balítélet vagy A legsötétebb óra című filmeket forgatta.

A forgatókönyvet a Jez és John-Henry Butterworth (A holnap határa, Indiana Jones és a sors tárcsája) szerzőpáros írta.

Clooney Smokehouse Pictures nevű producercégével vesz részt a munkában producerpartnerével, Grant Heslovval együtt, akivel az Argo, az Augusztus Oklahomában és a Műkincsvadászok című filmeken is dolgozott.

Fassbendert legutóbb David Fincher A gyilkos című thrillerjében és Taika Waititi A győztes gól című sportfilmjében láthatták a nézők.

Ajánljuk még