Aktuális

Repülő-szerencsétlenségben életét vesztette Malawi alelnöke

Diana hercegné öccse válik – Charles Spencer Károly király válóperes ügyvédjét bérelte fel

| Szerző: hirado.hu
Charles Spencer ugyanazt az ügyvédet bízta meg, akit Károly király, amikor elvált a néhai Diana hercegnétől 1996-ban.

A The Times június 9-én számolt be arról, hogy Spencer 9. grófja Fiona Shackletont bízta meg, hogy képviselje őt a nemrég bejelentett válásakor feleségétől, Karen Spencertől.

Shackleton ugyanaz az ügyvéd, akit anno Károly király is megbízott, amikor 1996-ban elvált Diana hercegnétől. Az előző walesi herceg és hercegné 1992-ben, 11 év házasság után szakítottak. A válást 1996-ban véglegesítették, egy évvel később pedig Diana elhunyt egy párizsi autóbalesetben.

Fiona Shackleton képviselte továbbá András herceget a Sarah Fergusontól való 1996-os válásakor, Paul McCartney-t a Heather Millstől való 2008-as válásakor és Haya bint al-Hussein jordániai hercegnőt a dubai Mohammed Bin Rashid Al-Maktoum sejktől való válásakor.

Erzsébet királynő 2010-ben az ügyvédnőt élethossziglani rangra emelte, és a belgraviai Shackleton bárónő címet adományozta neki. Shackleton jelenleg a parlament Lordok Házának tagja, és részt vett Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén 2018 májusában.

A 60 éves Charles és az 52 éves Karen 2011. június 18-án házasodtak össze, közös 12 éves lányuk Charlotte Diana. Spencer 9. grófjának négy gyermeke van első feleségétől, és két gyermeke második feleségétől. Karennek két idősebb lánya van Mark Gordon hollywoodi producerrel kötött első házasságából.

Ajánljuk még