Aktuális

Összeállt a közmédia olimpiai csapata

Még várnunk kell Katalin hercegné nagy visszatérésére

| Szerző: hirado.hu
A hercegné még nem áll készen visszatérni feladataihoz, mindazonáltal a jótékonysági szervezetek munkáját továbbra is figyelemmel kíséri.

Annak ellenére, hogy Katalin a héten egy rövid időre bejelentkezett a követőinek a közösségi médiában, hogy megossza legújabb projektjét, amelyen dolgozik, a hercegné még nincs készen arra, hogy teljes értékű királyi családtagként visszatérjen a munkába.

„A 42 éves walesi hercegné azonban továbbra is figyelemmel kíséri, hogy munkája milyen hatással van azokra a fiatal gazdákra, akik mentális nehézségekkel küzdenek” – közölte Cameron Walker királyi tudósító.

Katalint, aki a rákdiagnózisát követően nagyrészt távol maradt a nyilvánosságtól, a jótékonysági szervezet, amellyel együtt dolgozik, folyamatosan tájékoztatta a fejleményekről.

A mentális egészségtudatosság hetének tiszteletére a walesi királyi család kedden megosztott egy videót, amely felhívta a figyelmet arra a munkára, amelyet Katalin végzett a zárt ajtók mögött.

Bár a háromgyermekes anyuka nem szerepel a felvételen, ő és a 41 éves Vilmos hozzájárultak annak elkészítéséhez.

A keddi frissítés két hónappal azután történt, hogy a hercegné március 22-én megosztott egy előre felvett videót, amelyben felfedte a világ előtt egészségügyi gondjait, és elmondta, hogy az orvosok  januárban, egy tervezett hasi műtét során fedezték fel a rákját, és megjegyezte, hogy most a megelőző kemoterápia korai szakaszában van.

Ajánljuk még