Interjú

Hallgassa vissza Orbán Viktor miniszterelnök rádióinterjúját

Igazi rendőrnek hitte a magyar származású színésznőt az eltévedt kislány, azonnal leállt a forgatás

| Szerző: hirado.hu
A háromgyermekes Mariska Hargitay azonnal kilépett a szerepéből, ölbe kapta a kislányt, hogy megnyugtassa, majd segített megtalálni az édesanyját.

A magyar származású színésznőt, Mariska Hargitayt egy eltévedt kislány igazi rendőrnek hitte, és odament hozzá segítséget kérni a Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály forgatásán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) által megosztott bejegyzés

A sorozatsztár, aki 1999 óta alakítja Olivia Benson nyomozót, most a való életben is egy hős cipőjébe léphetett, amikor az NBC sikersorozatának forgatása közben egyszerűen besétált a jelenetbe egy kislány.

„Mariska épp Ice-T-vel forgatott, amikor megzavarta őket egy kislány, aki egyenesen Mariskához sétált, összezavarhatta, hogy a jelmezén jelvényt viselt. A kislány elmondta, hogy nem találja az édesanyját, a színésznő pedig azonnal megszakította a forgatást, ölbe vette a megszeppent gyermeket és segített neki megkeresni az anyukáját.”

-mesélte egy stábtag az Entertainment Tonightnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) által megosztott bejegyzés

A 60 éves Hargitay igazi rekordernek számít Hollywoodban, hiszen 25 éve alakítja ugyanazt a karaktert a drámasorozatban, melyre nagyon büszke.

„Rengeteg szeretet van azokban az emberekben, akik ezt a sorozatot létrehozták, és rengeteg intimitás, hihetetlen mennyiségű tisztelet, bizalom és becsület. Kiváltság számomra, hogy velük dolgozhatok, és hogy mindannyiukkal ilyen hihetetlenül bensőséges kapcsolatom van.”

-nyilatkozta a színésznő a közös munkáról korábban, ami mellett kiemelte, hogy karakterének legjelentősebb öröksége az, hogy segít az embereknek gyógyulni.

Ajánljuk még