Aktuális

Frank Füredi: Brüsszelben a szólásszabadság nem létezik

Magyarország Szépe 2024 – A tavalyi győztes üzent a jelentkezőknek

Hamarosan lezárul a jelentkezés Magyarország legrangosabb szépségversenyére. A szépségkirálynő-jelölteket a tavalyi győztes, Hacsi Boglárka is segíti majd tanácsadóként. A közgazdászként végzett, jelenleg pszichológiát hallgató ifjú szépség saját tapasztalatairól mesélt a Duna Család-barát magazinjában.  

Hacsi Boglárka képviselte hazánkat a legutóbbi, az indiai Mumbai-ban rendezett Miss World nemzetközi szépségversenyen. Az ifjú szépségkirálynő a Család-barát című műsor vendégeként úgy fogalmazott, semmihez sem hasonlítható élmény volt ilyen rövid idő alatt ennyi különböző kultúrából érkezett lányt megismerni, a verseny nélkül pedig soha nem lehetett volna ebben része.

A későbbi győztes Hacsi Boglárka estélyi ruhában a Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntőjén (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

„A Magyarország Szépének köszönhetően sokat változott az életem. Az elmúlt egy évben rengeteg élményt gyűjtöttem, folyamatosan tanultam és változtam. Épp egy évvel ezelőtt zajlott a casting, majd jött a felkészülés, júniusban pedig megkaptam a koronát. Visszatekintve olyan, mintha csak tegnap történt volna”

– kezdte a Duna délelőtti magazinjában Hacsi Boglárka, aki 2023-ban lett Magyarország Szépe. Hozzátette, bár idén márciusban véget ért a folyamat a világversennyel, továbbra is odafigyel arra, hogy formában legyen, és tanácsaival segíti majd az idei versenyzőket is.

„Több különböző alverseny van a magyarországi és a nemzetközi versenyen is, és ezek mind lehetőséget adnak arra, hogy a versenyzők megmutassanak magukból valami pluszt. A sport és a talent fordulókban a teljesítményt, az ügyességet és a kreativitást értékelik, emellett arra is figyelnek, hogyan kommunikál az illető és milyen karitatív ügy mellé áll”

– hangsúlyozta a tavalyi verseny győztese.

Hacsi Boglárka azt tanácsolja az idei jelentkezőknek, hogy legyenek természetesek, adják önmagukat és mentálisan legyenek összeszedettek, mert fontos, hogy megfelelően osszák be az idejüket.

Magyarország Szépe 2024 – Te is királynő vagy!

Ajánljuk még