Aktuális

Orbán Viktor az Egyesült Államokba látogat, Donald Trump is fogadja

Ilyen valójában Adam Sandler húsz éve tartó házassága

| Szerző: hirado.hu
A színész úgy érzi megtalálta a tökéletes nőt, akivel olyan házasságot sikerült létrehoznia, ami kevés hollywoodi hírességnek adatik meg.

Az 57 éves Adam Sandler húsz boldog éve él házasságban Jackie Titone-nal, akitől két gyönyörű lánya is született, a most 17 éves Sadie és a most 15 éves Sunny.

Egy bennfentes forrás elárulta, hogy a pár valójában a legjobb barátok is és imádnak együtt dolgozni.

„Annyira szerencsésnek érzik magukat, hogy boldog és sikeres házasságot tudtak fenntartani Hollywoodban. A legjobb barátok, és tudják, hogy ami közöttük van, az nagyon különleges. Ráadásul az, hogy együtt dolgozhatnak a gyerekeikkel, egy valóra vált álom.”

Adam Sandler nemcsak egy fergeteges színész és nagyszerű apa, hanem körültekintő mentor is a gyermekei számára, akik szintén filmes karrierről álmodoznak.

Tavaly debütált a Netflix platformján a Ne merészelj eljönni a bát micvámra című vígjáték, ami nem meglepő módon Sandler produkciós cége, a Happy Madison Productionnek az égisze alatt készült, és amely felvonultatja az egész Sandler családot. Adam és felesége, Jackie mellett Sunny a sztori igazi főszereplője, de nővére, Sadie is szerepet kapott a filmben.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még