Aktuális

Szétesett a jegyértékesítés előtt az MLSZ oldala, új időpontot adott meg a szövetség

Váratlan baleset okozta a világhírű színésznő halálát

| Szerző: hirado.hu
Anne Whitfield február 14-én hunyt el a kórházban, miután egy séta közben elesett.

Nyolcvanöt éves korában elhunyt Anne Whitfield a Fehér karácsony, A hat millió dolláros férfi és a Futball hercegnő sztárja – jelentette be családja.

„Hihetetlen energiát árasztott és szívből reméljük, hogy személyisége örök és kitörölhetetlen nyomot hagyott mindenkiben, aki ismerte.”

Whitfield február 14-én halt meg családja körében a washingtoni Yakima városában lévő Valley Memorial kórházban, a gyászjelentése szerint egy váratlan baleset következtében, amelyet a szomszédságában tett séta közben szenvedett.

„A szomszédok kedvessége révén, akik szakértő orvosi segítséget nyújtottak, a családnak megadatott az ajándék, hogy elbúcsúzhassanak, és kifejezhessék szeretetüket és hálájukat” – írta a családja.

Anne gyerekszínészként kezdte Hollywoodban, majd 15 évesen megkapta Susan Waverly szerepét a Fehér karácsonyban. Játszott a Tik-Tak-Tik-Takban, a Micsoda házasságban és A tékozló fiúban.

Az 1970-es években Anne maga mögött hagyta Hollywoodot és visszament a főiskolára, ahol diplomát szerzett kommunikációból. Később a washingtoni ökológiai minisztériumban kezdett dolgozni. Életét az aktivizmusnak szentelte, és beutazta az egész világot. Szívügye a tiszta víz volt, amelyet igyekezett eljuttatni a fejletlen országokba.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még