Baleset

Kigyulladt egy társasházi lakás Gyöngyösön, huszonnégy embernek kellett elhagynia otthonát

Megszólalt a palota Katalin állapotáról az aggasztó hírek után

| Szerző: hirado.hu
Miért nem nyilatkozik a hercegné? Miért nem tesznek róla közzé friss fotót? Milyen betegségben szenved? Ezek a kérdések foglalkoztatják a sajtót a hercegné hasi műtétje óta. A pletykákat cáfolva ismét reagált a palota.

Amíg nem láthatjuk élőben, addig mindenki csak találgat Katalin hercegné állapotáról, aki januárban egy komolyabb hasi műtéten esett át, és aki emiatt három hónapra visszavonult a nyilvánosság elől.

Mivel nagy a csend a hercegné körül, és a rákkal diagnosztizált Károly királlyal ellentétben továbbra sem lehet tudni, milyen betegség miatt volt szükség az operációra, egyre több a feltevés. Mondhatni rémtörténetek látnak napvilágot a világsajtóban.

A hét elején a spanyol Fiesta csatornán állította egy királyi család szakértő, hogy a trónörökös felesége nem gyógyul a várt ütemben, ráadásul az, hogy Vilmos herceg nem vett részt keresztapja, Konstantin görög király emlékére tartott ceremónián, szintén aggodalmat keltett.

Katalin sajtósa ezek után a Page Sixnek megerősítette, hogy a hercegné jól van, és gyógyulása is jól halad.

Hozzátették, hogy a műtét után a Kensington-palota egyértelműen fogalmazott arról, mikor ad ki közleményt a hercegné állapotáról és azt is közölte, hogy húsvétig nem  vesz részt hivatalos eseményeken. Nyomatékosították, ebben nem történt változás.

Kapcsolódó tartalom

Mindenki a műtét részleteire kíváncsi

Bár az hamar kiderült, nem rákos megbetegedésről van szó, de nem derült ki, milyen betegség miatt kellett megműteni a hercegnét. A legújabb spekulációk szerint Katalin Crohn-betegségben szenved.

Ez az úgynevezett autoimmun eredetű gyulladásos bélbetegség lehetséges magyarázatot kínál a hosszan tartó felépülésére, de hivatalos megerősítés természetesen nem érkezett.

Legutóbb a palota akkor szólalt meg Katalin állapotáról, amikor elterjedt a pletyka, hogy műtétje után kómába esett, amit azonban határozottan cáfolt a közlemény.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még