Aktuális

Szétesett a jegyértékesítés előtt az MLSZ oldala, új időpontot adott meg a szövetség

Csak egy szavába kerülne a királynak, hogy Harry herceg visszatérjen

| Szerző: hirado.hu
Károly király az egészségügyi állapota miatt megkérheti Harry herceget, hogy térjen vissza, mint a királyi család dolgozó tagja.

Károly király hamarosan felkérheti elhidegült fiát, Harry herceget, hogy vegyen át néhány királyi feladatot az uralkodó egykori komornyikja szerint.

Bár a 39 éves sussexi herceget távol tartják a folyamatban lévő utódlási tárgyalásoktól, úgy tűnik, hogy hamarosan visszatérhet, mivel a családban többen is egészségügyi problémákkal küzdenek.

„A király nagyon világossá tette, hogy Harry a családja része és mindig is az lesz. A közelmúlt eseményeit tekintve nem valószínű, hogy a király jelenleg 100 százalékos formában van, és ezért a család más tagjainak kellett átvennie tőle jelentős feladatokat. Lehetséges, hogy megkéri Harryt is hamarosan, hogy vegye ki a részét a munkából”

– mondta exkluzívan a The Postnak Grant Harrold, aki hét évig dolgozott Károlynak, amikor még walesi herceg volt.

Kapcsolódó tartalom

Az egykori komornyik hozzátette, hogy attól, hogy Harry már nem a család dolgozó tagja, attól még rangidős és államtanácsos, ami azt jelenti, hogy bármikor vissza tud térni, hogy feladatokat vegyen át betegeskedő apjától.

„Gyakorlatilag akár a király helyre is betudna ugrani. Ugyan a családtól elidegenedett, de továbbra is minden szigorúan titkos információba be van avatva. Ha nem lenne még mindig államtanácsos, akkor ez egészen más lenne.”

A nemrég rákos megbetegedéssel diagnosztizált Károly király minden nézeteltérést hajnaldó lenne félretenni, hiszen Harry a fia. Ez azonban nem igaz a trónörökös Vilmos hercegre, akiről az a hír járja, hogy kifejezetten ellenzi, hogy testvére visszatérjen a közéletbe. Vilmos állítólag világossá tette Harry számára, hogy nem látják szívesen őt és feleségét, Meghan Markle-t, mint dolgozó királyi családtagok.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még