Aktuális

Még a kerék is kitört: autó ütközött kamionnal Biatorbágynál

Látta már Adam Sandler lányait? Nem csak szépek, tehetségesek is

| Szerző: hirado.hu
A vígjátékok nagyágyúja új szerepben mutatkozik be legújabb, Spaceman című filmjében, melynek női főszereplője olyannyira elkápráztatta, hogy szerinte lányai számára ő a legtökéletesebb minta.

Adam Sandler nemcsak egy fergeteges színész és nagyszerű apa, hanem körültekintő mentor is a gyermekei számára, akik szintén filmes karrierről álmodoznak.

Tizenéves lányai, a 17 éves Sadie és a 15 éves Sunny is színésznők szeretnének lenni, és a People-nak adott új interjújában Adam elárulta, mennyire fontosnak tartja, hogy gyermekei jó példaképet válasszanak maguknak.

A színész legújabb filmje, a Spaceman női főszereplőjét szemelte ki lányai számára, szerinte ugyanis Carey Mulligan az a színésznő, akinek példáját követniük kellene.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PopCulture (@popculture) által megosztott bejegyzés

„A gyerekeink színészek akarnak lenni. Nos, én azt mondtam nekik, nézzék meg Carey-t! Imádom őt, olyan dolgokra képes a filmvásznon, amikre én nem. Kizárt dolog, hogy meg tudnám csinálni. Csak néztem őt, és azt gondoltam: nos, ez a színészet következő szintje.”

Ami pedig a Sandler lányok karrierjét illeti, nagyon úgy tűnik, hogy fényes jövő áll előttük.

Kapcsolódó tartalom

Tavaly debütált a Netflix platformján a Ne merészelj eljönni a bát micvámra című vígjáték, ami nem meglepő módon Sandler produkciós cége, a Happy Madison Productionnek az égisze alatt készült, és amely felvonultatja az egész Sandler családot. Adam és felesége, Jackie mellett Sunny a sztori igazi főszereplője, de nővére, Sadie is szerepet kapott a filmben.

 

Ajánljuk még