Aktuális

Még a kerék is kitört: autó ütközött kamionnal Biatorbágynál

Három hónapig titkolták a színész halálát

| Szerző: hirado.hu
38 éves korában elhunyt Buddy Duress, aki Robert Pattinson mellett játszotta a főszerepet a 2017-es Jólét című filmben.

Több mint három hónapig titokban tartotta családja Buddy Duress halálát. A néhai színész 2023 novemberében hunyt el szívmegállás következtében, amit kábítószer-túladagolás okozott – árulta el Buddy testvére, Christopher Stathis a People magazinnak.

Az 1985-ben született színész első szerepét Benny és Josh Safdie 2014-es Heaven Knows What című filmjében kapta.

Egy 2017-es interjúban Duress elmesélte, hogy 2013-ban találkozott először a híres rendezővel, Josh Safdie-vel, éppen azután, hogy szabadult a börtönből kábítószerrel kapcsolatos ügye miatt. Buddy akkoriban szökésben volt, miután nem jelent meg a próbaideje alatt kiszabott találkozókon. Duress megkapta a szerepet a Heaven Knows What című filmben, de a forgatás végén a rendőrök letartóztatták és visszavitték a börtönbe, így nem tudott részt venni a mozi 2014-es bemutatóján a New York-i filmfesztiválon.

Miután újra szabadult, a filmkészítők felkérték Duresst, hogy írjon naplót a börtönben töltött időszakáról. A története ihlette a 2017-es Jólét című filmet, amelyben főszerepet játszott Robert Pattinson oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rob’s Footsteps (@robsfootsteps) által megosztott bejegyzés

A néhai színész hollywoodi sikerei ellenére ki-be járt a börtönökből, letartóztatták többek között lopás, fenyegetés és kábítószer-birtoklás vádjával is.

Ennek ellenére Buddy sorra kapta a filmszerepeket. Egyik legutolsó alakítása a 2022-es The New Rich Family Grudge című sorozatban volt, de IMDb oldala szerint további két filmje volt idénre betervezve, a Skull és a Mass State Lottery.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még