Aktuális

Szétesett a jegyértékesítés előtt az MLSZ oldala, új időpontot adott meg a szövetség

Lesújtó hír érkezett, gyászol a királyi család

| Szerző: hirado.hu
Negyvenöt éves korában váratlanul elhunyt Thomas Kingston, Lady Gabriella Windsor férje.

Tragikusan fiatalon, mindössze 45 évesen meghalt Thomas Kingston, Mihály kenti herceg veje. Mihály herceg édesapjának, György kenti hercegnek a testvére VI. György király volt, II. Erzsébet édesapja.

„Mély fájdalommal jelentjük be Thomas Kingston halálát. Tom kivételes ember volt, aki beragyogta mindenki életét. Halála nagy megrázkódtatásként érte az egész családot”

– olvasható Thomas feleségének, Gabriella Windsornak a közleményében.

Thomasra a hírek szerint vasárnap este találtak rá az angliai Gloucestershire-ben. A mentőket nem sokkal később hívták ki a házhoz. Halálának okát még nem állapították meg, de úgy tudni nincsenek gyanús körülmények.

A Buckingham-palota szóvivője elmondta, hogy III. Károly királyt és Kamilla királynét értesítették Thomas haláláról.

„A királyt és a királynét értesítették Thomas haláláról, akiket lesújtott a hír és csatlakoznak a gyászoló családhoz. Őfelsége őszinte gondolatait és imáit küldi Gabriellának és az egész Kingston családnak.”

Kamilla királyné, II. Károly király, lady Gabriella Windsor és férje, Thomas Kingston az ascoti derbyn 2023. június 24-én (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

A 42 éves Lady Gabriella Windsor és Thomas 2019-ben kötötték össze az életüket a windsori kastély Szent György-kápolnájában. Az esküvőn részt vett a királyi család több tagja, köztük a néhai II. Erzsébet királynő és Harry herceg is.

Thomas korábban Katalin hercegné húgának, Pippa Middletonnak udvarolt.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még