Aktuális

Hídról zuhant le egy busz, harmincegy ember meghalt

Gyászol a Forrest Gump színésze, elveszítette a fiát

| Szerző: hirado.hu
Öt és fél évnyi folyamatos küzdelem után, 33 éves korában elhunyt McCanna „Mac” Sinise.

Elhunyt Gary Sinise, a Forrest Gump, a CSI: New York-i helyszínelők, az Apolló 13 és a Halálsoron színészének 33 éves fia, McCanna „Mac” Sinise. Mac 2024. január 5-én halt meg, miután öt és fél évig küzdött a rák egy ritka formájával, a chordomával, ami egy rosszindulatú csontdaganat.

„Mint minden család, amely ilyen veszteséget él át, a mi szívünk is összetört és igyekszünk a legjobban kezelni a helyzetet. Szülőként nagyon nehéz elveszíteni egy gyermeket. A szívem együtt érez mindazokkal, akik hasonló veszteséget szenvedtek el, és mindenkivel, aki elvesztette szerettét”

– mondta a 68 éves Emmy-díjas színész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gary Sinise (@garysiniseofficial) által megosztott bejegyzés

Gary elárulta, hogy Macnél először 2018 augusztusában diagnosztizáltak rákot, mindössze néhány hónappal azután, hogy a színész feleségénél, Moira Harris színésznőnél 3. stádiumú mellrákot diagnosztizáltak.

A Forrest Gump sztárja a kettős diagnózist úgy jellemezte, hogy „egy igazi mélyütés a gyomorba”. A színész azonnal tájékozódni kezdett a chordomáról, és mint kiderült, ez a rák egy nagyon ritka fajtája, ami átlagosan 300 embert érint évente az Egyesült Államokban.

Moira és Mac is kezelésen esett át és a 69 éves színésznő gyógyulásnak indult.

Macet 2018-ban és a következő évben is megműtötték, csakhogy kiderült, hogy a rák visszatért és továbbterjedt. Miután több újabb műtéten esett át, Mac kerekesszékbe kényszerült.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gary Sinise (@garysiniseofficial) által megosztott bejegyzés

Gary hozzátette, hogy bár családja fájdalmasan hiányolja Macet, vigasztalja őket a tudat, hogy fiuk már nem szenved, miután fáradhatatlanul küzdött egy olyan rák ellen, amire nincs gyógymód és sosem adta fel.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még