Aktuális

Hableány-tragédia: csaknem kétmilliárdos sérelemdíjat ítéltek meg a katasztrófa áldozatainak

Évtizedeket letagadhat a 60 éves szupermodell, elárulta, minek köszönheti bámulatos külsejét

| Szerző: hirado.hu
Elle Macpherson egy napnál sem néz ki többnek harmincnál, valódi koráról alakja egészen biztosan nem, maximum szarkalábai árulkodnak.

A márciusban a hatvanat betöltő Elle Macpherson annak ellenére, hogy láthatóan évtizedeket letagadhatna, évekkel ezelőtt rengeteg rossz szokást vett fel. Elle ma már tudja, hogy egyáltalán nem volt egészséges az, hogy kávén és rágcsálnivalókon élt, és három órákat aludt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

bodyandsoul_au (@bodyandsoul_au) által megosztott bejegyzés

MacPherson emellett azt is elismeri, hogy irigylésre méltó alakját főként a genetikának köszönheti, és manapság már egy korábbi diéta sem működik nála, így tanácsot sem tud senkinek adni, hogyan legyen olyan fitt, fiatalos és karcsú, mint ő.

Az egykori fürdőruhamodell Amanda Wakeley-nek adott interjúban mesélt napi rutinjáról, amiből azért kiderül, hogy nagyon is tudatosan próbálja megőrizni a fiatalságát – írja a Marca.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elle Macpherson (@ellemacpherson) által megosztott bejegyzés

Az ikonikus kifutómodell, aki az 1980-as években rendszeresen a Sports Illustrated címlaplánya volt, elmondta, nála kötelező a napi nyolcórányi alvás.

„Én mosolyogva fekszem le, boldog szívvel és egy szemmaszkkal, ruha nélkül.”

Emellett kerüli a koffeint, és délután öt után már nem eszik semmit, de néha azért egy vigasztaló forró csokoládét még elfogyaszt, mielőtt befejezné a napot.

Elle minden reggel hajnali 5-kor ébred, amit 25 perces meditáció követ, ezzel is gondoskodva az elméjéről, testéről és a lelkéről. Utána biciklivel leteker a partra, és beleveti magát a tengerbe egy frissítő úszásra. Ezt követi egy kis jóga, még egy kör úszás, amit megfejel néhány kilométer kerékpározással és túrázással.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elle Macpherson (@ellemacpherson) által megosztott bejegyzés

A Test becenevet elnyerő modell emellett nagy híve az infraszaunának és a jeges fürdőknek, amik megnyugtatják a fájó izmokat az edzései után.

Szóval bármennyire is állítja Macpherson, hogy titka a genetikájában rejlik, szigorú edzéstervet követ, ami láthatóan tökéletesen működik az ő esetében.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: Marca

Ajánljuk még