Aktuális

A sofőr szabályszegése vezetett a balesethez, melyben a felesége meghalt – fotókkal

Csak most derült ki, hogy a sármos színész titokban ismét apuka lett

| Szerző: hirado.hu
Világra jött Josh Harnett negyedik csemetéje.

Josh Harnett négyszeres édesapa, melyhez felesleges lenne mostanában gratulálni az Oppenheimer jóképű sztárjának, ugyanis legkisebb csemetéje hónapokkal ezelőtt megszületett, melyről most először mesélt a 2024-es Screen Actors Guild díjátadón.

„Négy gyermekem van, vidéken élek. Vagy dolgozom, vagy az apasággal vagyok elfoglalva, de köszönöm, ez nagyon kedves”

– mondta a 45 éves színész, amikor arról kérdezték, tudja-e, hogy annak ellenére, hogy jórészt el van tűnve a nyilvánosság elől, a közösségi médiában jelenleg roppant felkapott lett.

Harnett, aki Teller Edét alakítja a Christopher Nolan által rendezett Oppenheimer című filmben, hozzátette, hogy mekkora megtiszteltetés volt számára, hogy egy ennyire jelentőségteljes szerepet kapott az Oscar esélyes moziban.

Kapcsolódó tartalom

„Az, hogy benne voltam a filmben, ilyen remek színészekkel az oldalamon, volt az eddigi karrierem csúcspontja. Nagyon jól éreztük magunkat a film készítésénél, aztán hogy ilyen fenomenális fogadtatásban részesült, leírhatatlan érzés.”

A színész 2021-ben vette feleségül Tamsin Egerton színésznőt, akit a 2015-ös The Lovers forgatásán ismert meg. Első gyermekük 2015-ben született, a második 2017-ben, 2019-ben pedig a harmadik, a nevüket azonban a mai napig nem kötötte a sajtó orrára.

Ajánljuk még