Aktuális

Három autó ütközött össze az Árpád híd budai oldalán

Aggasztó, ami a színésszel történik: megszólalt a sokkoló fotó után

| Szerző: hirado.hu
Teljesen tönkretette magát Paul Anderson, aki a Cillian Murphy által alakított Tomy Shelby testvérét alakította a népszerű sorozatban, a Peaky Blindersben.

A Peaky Blinders sztárja, Paul Anderson már fényévekre van Peaky Blindersbeli karakterétől, Arthur Shelbytől. A színészt aggasztó külsővel, csontsoványan fotózták le múlthéten Londonban egy pékségből jövet, mindössze egy hónappal azután, hogy beismerte bűnösségét a bíróságon kokain, crack és amfetamin birtoklásban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paul Anderson (@boyceyboycey) által megosztott bejegyzés

Anderson a minap Instagramon reagált az aggódó kommentekre, amelyeket zilált kinézete miatt kapott.

„Köszönöm mindenkinek a szeretetet és az aggódást. Teljesen letepert az influenza, és teljesen kikészített. De ma visszatértem a munkába. Mindig emlékezzetek, hogy senkit sem érdekel az igazság, ha a hazugság sokkal szórakoztatóbb”

– írta az állítólag friss fotóihoz a színész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paul Anderson (@boyceyboycey) által megosztott bejegyzés

Látva fotóját, ami nemrég készült róla, nagyon úgy tűnt, hogy a színésznek komoly problémái vannak, mely kihathat a készülő Peaky Blinders-mozira is, nem beszélve arról, hogy a kétségbeesett rajongók már Anderson életét féltették.

A The Sunnak nyilatkozó producerek szerint jelenleg is készül a film forgatókönyve, de Arthur nélkül senki sem tudja elképzelni a folytatást. Nem kizárt, hogy az egész projekt egy íróasztal fiókjában végzi emiatt, bár lehetséges, hogy a történtek fényében egyszerűen kiírják Andersont a történetből.

Andersont azután kapták el, hogy az északnyugat-londoni Hampstead egyik pubjában fura szag terjengett, ahol az ittas színész egy barátja és egy 17 hónapos gyermek társaságában nyilvánosan fogyasztott kábítószert.

A pénzbüntetésre ítélt Anderson állítja, rajongóitól rendszeresen kap „ösztönzőket”, és gyakorta belebújik a drog -és alkoholfüggő Arthur Shelby szerepébe az ő kedvükért, de valójában nem él kábítószerrel.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még