Baleset

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler az autópályán

Mit titkol a palota? Katalin hercegné betegségéről nyilatkozott a szakértő

| Szerző: hirado.hu
Hetek óta nem mutatkozott a hasi műtétje után lábadozó hercegné, nem csitulnak a találgatások.

Katalin hercegné visszatérését már türelmetlenül várja a világ, januári hasi műtétje óta ugyanis mindenki azt találgatja, milyen betegség miatt kell három hónapos kényszerpihenőt tartania a trónörökös feleségének. Bár Katalint néhány hete lefotózták vidéki háza felé menet, és látszólag jó színben volt, hivatalos szereplést húsvétig állítólag nem vállal.

Katalin walesi hercegné (Fotó: MTI/EPA/Tolga Akmen)

Miközben Károly király meglepően transzparens rákos megbetegedésével kapcsolatosan, addig Katalin körül erős a hírzárlat, ezen korlátozott információk pedig csak tovább fokozzák az aggodalmat. A sajtónak maradt a spekuláció, amiből több verzió is született – írja Marca.

Először daganatos betegségtől tartott mindenki, azonban a palota hamar közölte, nem rák miatt kellett műteni Katalint.

Február elején egy spanyol tévéshow-ban már arról beszéltek, hogy sokkal nagyobb volt a baj Katalin műtétje körül, mint azt bárki gondolta volna. Concha Calleja újságíró azt állította, hogy a hercegnénél súlyos komplikációk léptek fel a műtét után, így mesterséges kómába helyezték, emiatt kellett majdnem két hetet az operáció után a kórházban töltenie. A Kensington-palota ezt is cáfolta.

A legújabb spekulációk szerint Crohn-betegségről lehet szó.

Ez az úgynevezett autoimmun eredetű gyulladásos bélbetegség lehetséges magyarázatot kínál a hosszan tartó felépülésére, de hivatalos megerősítés természetesen nem érkezett

Katalin nem gyógyul olyan gyors ütemben, ahogy azt várták

„Nemrégiben kiderült, hogy Katalin új személyi titkárt választott magának, Tom White személyében, azonban továbbra sem közölnek képet Katalin hercegnéről, addig pedig nem fognak csitulni a találgatások”

– ezt szintén a spanyol Fiesta tévécsatornán nyilatkozta Concha Calleja királyi család szakértő.

Kapcsolódó tartalom

Az, hogy január óta nem adtak ki hivatalos nyilatkozatot Katalin állapotáról, sokakat aggaszt, annak ellenére, hogy több forrás azt próbálja elhitetni, hogy a hercegné otthonról is dolgozik.

Katalin első nyilvános szereplése a műtét után várhatóan tisztázza a helyzetet, bár ennek megerősített időpontját még nem közöltek.

Ajánljuk még