Aktuális

A sofőr szabályszegése vezetett a balesethez, melyben a felesége meghalt – fotókkal

Kiderült az ok, miért szakított Jennifer Lopez és Ben Affleck

| Szerző: hirado.hu
A The Greatest Love Story Ever Told című dokumentumfilmjében az énekesnő kendőzetlen őszinteséggel beszél magánéletéről.

Jennifer Lopez és Ben Affleck közös története két évtizeden át tartó hullámvasút volt, s bár a pár ma már boldog házasságban él, 2004-ben véget vetettek kapcsolatuknak, és lemondták az esküvőt.

Fotó: Instagram/@lopezaffleck

Lopez most az Amazon Prime-on debütáló dokumentumsorozatában árulta el a valódi okot, ami miatt akkor a szakítás mellett döntöttek.

„Ben és én három nappal az esküvőnk előtt szakítottunk. Nagy esküvőt terveztünk, 14 tanú és koszorúslány, és pár nappal előtte egyszerűen összeomlottunk a nyomás alatt” – emlékezett vissza az énekesnő.

Mint mondta, az ok egyértelműen a magánéletük körüli médiaérdeklődés és nyomás volt. Úgy érezték, hogy a nap, aminek életük legboldogabbjának kellene lennie, csak idegességgel és aggodalommal tölti el őket és a családjukat, és ennek nem így kellene lennie. Ezután nem sokkal közleményben tudatták, hogy elnapolják az esküvőjük időpontját, de azt akkor még nem sejtették, hogy kapcsolatuk akkor lezárul.

„A következő években nagyon nehéz volt, mert nemcsak azt éreztem, hogy elvesztettem életem szerelmét, hanem azt is, hogy elvesztettem a legjobb barátomat. Annyi éven át nem tudtam beszélni róla, és ez volt a legnehezebb.”

Ben Affleck és Jennifer Lopez (Fotó: MTI/EPA/Ettore Ferrari)

Később mindketten mással házasodtak össze, és családot alapítottak. Bennek Jennifer Garnertől született három gyermeke, Samuel már 11 éves, Seraphina 15 és Violet 18. Jennifernek pedig Marc Anthonytól születtek ikrei, Max és Emme 16 éves.

Bár a sztárpárnak nincsenek közös gyerekeik, imádják vegyes családjukat. „Úgy érzem, elértem a túlpartot. Túljutottam rajta. Valami jót tettem az életemmel. Büszke vagyok rá” – nyilatkozta Lopez.

Ajánljuk még