Aktuális

Lövöldözés volt a franciaországi Montpellier bírósága előtt, többen meghaltak

Fájdalmas ütést kapott a nyakára Sylvester Stallone, hétszer kellett megműteni

| Szerző: hirado.hu
A 77 éves színészlegenda egy filmforgatás közben sérült meg.

Sylvester Stallone hét, nagyon komoly műtéten esett át, miután a 2010-es A feláldozhatók című akciófilm forgatása alatt eltörte a nyakát egy harcjelent alatt.

A pankrátorból lett színész éppen Steve Austinnal forgatott, amikor a baleset történt.

„Hülyeséget csináltam. Én rendeztem a filmet, és mint egy idióta, ragaszkodtam, hogy a kaszkadőrjelenetet is én csináljam, holott nem voltam már 30 éves. Azóta is emlékszem arra az ütésre, tényleg megéreztem”

– mesélte Sly nemrég egy interjúban, amikor A Stallone család hamarosan érkező 2. évadát promotálta feleségével, Jennifer Flavinnal és három közös lányukkal, a 27 éves Sophiával, a 25 éves Sistine-nel és a 21 éves Scarlettel.

Kapcsolódó tartalom

„Azóta se hevertem ki A feláldozhatók első részét. A film után fizikailag már nem voltam ugyanaz. Hétszer kellett megműteni azóta a hátamat.”

Stallonénak a forgatáson történt baleset után egy fémet kellett beültetni a nyakába, emellett gerincfúzióra és vállficam kezelésére is szüksége volt.

„Sly megpróbálja elfedni a fájdalmat, úgy tesz, mintha meg sem történt volna. Nem szereti, ha az emberek tudják, hogy annyi hátműtéten esett át. De számunkra nagyon ijesztő minden egyes alkalom, amikor műteni kell, mert tudod soha nem tudhatod, senki sem tudja” – tette hozzá a színész imádott felesége, Jennifer Flavin, akivel 27 éve élnek házasságban.

Sylvester Stallone amerikai színész feleségével, Jennifer Flavinnal a Grudge Match című filmjének New York-i bemutatóján 2013. december 16-án (Fotó: MTI/EPA/Peter Foley)

Ajánljuk még