Aktuális

Erre még sosem volt példa az ötöslottó történetében

Elhunyt a Die Hard színésze, menyasszonya osztotta meg a tragikus hírt

| Szerző: hirado.hu
„Az utolsó szó, amiket egymásnak mondtunk, az volt: Szeretlek! ” – írta egy közös fotójukhoz a menyasszonya.

Elhunyt 64 éves korában Tony Ganios, a Porky’s, a Die Hard és még számos más kultikus filmklasszikus szereplője. A hírt a színész menyasszonya, Amanda Serrano hozta nyilvánosságra.

„Az utolsó szó, amiket egymásnak mondtunk, az volt: Szeretlek! A szerelem még enyhe kifejezés. Te vagy a mindenem. A szívem összetört, örökké hiányozni fogsz!”

– írta egy közös fotójukhoz a nő, amelyet az X-en (korábban Twitter) osztott meg.

Tony napokkal a halála előtt erős rosszullétre panaszkodott, ezért kórházba vitték. Ott kiderült, hogy súlyos gerincvelő-fertőzése van. A színészt megműtötték, de másnap reggel a szíve feladta a harcot.

Kapcsolódó tartalom

Ganios 1979-ben debütált a filmvásznon a Wanderers című moziban, majd két évvel később megkapta a Porky’s (Malackodók) egyik főszerepét. A film olyan népszerű lett, hogy 1983-ban egy második, 1985-ben pedig egy harmadik résszel folytatták.

1990-ben szerepet kapott a Bruce Willis főszereplésével készült Die Hard 2 – Még drágább az életed című moziban. Utolsó karakterét 1993-ban alakította a Gyilkos napban Sean Connery, Wesley Snipes és Harvey Keitel oldalán.

Ajánljuk még