Aktuális

Tűz ütött ki a pilótafülkében, azonnal visszafordították a bajba jutott gépet

Tom Cruise új szintre emelte kapcsolatát a 25 évvel fiatalabb barátnőjével

| Szerző: hirado.hu
A jóképű színész és az orosz előkelőség kapcsolata komolyabb vizekre evezett.

A 61 éves Tom Cruise-nak új barátnője van, méghozzá egy 25 évvel fiatalabb orosz előkelőség, Jelszina Harjova.

A hírek szerint a Top Gun sztárja az elmúlt hónapokban egyre közelebb került a 36 éves nőhöz, olyannyira, hogy Jelszina két gyermekét is megismerte már – árulta el egy forrás a Page Sixnek exkluzívan.

„Jelszina környezetében köztudott, hogy ő és Tom most már egy párt alkotnak. Az elmúlt hetekben nagyon közel kerültek egymáshoz, de nagyon ügyelnek arra, hogy ne fotózkodjanak együtt, mert meg akarják őrizni a magánéletüket. Tom már Jelszina gyerekeivel is találkozott.”

Jelszinának egy fia és egy lánya született az orosz oligarcha és gyémántkereskedő Dimitry Tsvetkovtól. Az egykori pár 2021-ben vált el, szakításuk pedig rögtön a címlapokra került, miután olyan vagyoni kérdésekről kellett dönteniük, mint az angliai Surreyben lévő kastélyuk, öt londoni lakásuk, Bentley-jük, Ferrarijuk, Cartier-ékszereik, valamint Pierre-Auguste Renoir és Marc Chagall műalkotásaik. Az exek emellett több, egyenként több mint 20 millió dollárt érő villán osztoznak az Egyesült Királyságban, valamint Dubajban és Cipruson.

Tsvetkov a Daily Mailnek elmondta, hogy a válásuk 150 millió fontba (~66 milliárd forint) került neki.

Kapcsolódó tartalom

Cruise 1987 és 1990 között Mimi Rogers, 1990 és 2001 között Nicole Kidman, 2006 és 2012 között pedig Katie Holmes színésznőkkel volt házas.

A gyakorló szcientológus három gyermek édesapja; Kidmannel közös lánya, a 30 éves Bella és a 28 éves Connor fia, míg Holmes-szal közös lánya, a 17 éves Suri.

Ajánljuk még